vrijdag 8 november

21:45 - 23:07 Trianon 2

Vilde is gefascineerd door Harajuku, een dynamische wijk in Tokyo. Het is bijna Kerstmis als Vilde vreselijk nieuws over een familielid krijgt. Haar wereld staat compleet op zijn kop, en ze is gedwongen om contact te zoeken met haar vader. Maar haar einddoel is om zo snel mogelijk naar Tokyo te vluchten, waar ze zich thuis voelt. Harajuku, geregisseerd door Eirik Svensson, verrast met een donker verhaal dat hij moeiteloos combineert met doortastende en kleurrijke visuals.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Eirik SVENSSON

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
82 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Harajuku gaan, gaan ook naar:
Martin Eden
Martin Eden

Een zeeman wil zichzelf heruitvinden als schrijver en zo een plaats veroveren onder de literaire elite. Pietro Marcello's meest recente film is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack London. Een gepassioneerd en tijdloos verhaal over klasse, romantiek en verloren idealen.  

vrijdag 1 november
11:45 - 13:54 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

zaterdag 9 november
21:30 - 23:19 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
On the Roof
On the Roof

Prof. Rypar is een conservatieve gepensioneerde man die maar moeilijk met zijn tijd mee gaat. Wanneer hij een Vietnamese jongen vindt op de rand van het dak van zijn appartement, besluit hij hem in huis te nemen. De twee nogal verschillende individuen vinden het moeilijk met elkaar om te gaan, maar merken dat ze elkaar ook nodig hebben.   

donderdag 7 november
11:45 - 13:25 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven