vrijdag 8 november

21:45 - 23:07 Trianon 2

Vilde is gefascineerd door Harajuku, een dynamische wijk in Tokyo. Het is bijna Kerstmis als Vilde vreselijk nieuws over een familielid krijgt. Haar wereld staat compleet op zijn kop, en ze is gedwongen om contact te zoeken met haar vader. Maar haar einddoel is om zo snel mogelijk naar Tokyo te vluchten, waar ze zich thuis voelt. Harajuku, geregisseerd door Eirik Svensson, verrast met een donker verhaal dat hij moeiteloos combineert met doortastende en kleurrijke visuals.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Eirik SVENSSON

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
82 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Harajuku gaan, gaan ook naar:
Jojo Rabbit
Jojo Rabbit

Tja, een satirische Tweede Wereldoorlog-komedie over een Duits jongetje dat in zijn worsteling om zijn eigen nationalisme te confronteren wordt bijgestaan door zijn compleet gestoorde denkbeeldige vriend, Adolf Hitler, is nou eenmaal heel erg Taika’s ding. En wij kunnen niet wachten!

vrijdag 8 november
21:30 - 23:18 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
La Fille au Bracelet
La Fille au Bracelet

De 16-jarige Lise wordt ervan beschuldigd haar beste vriendin te hebben vermoord. In de rechtbank blijft Lise gesloten en haast onbewogen, waardoor er van meerdere kanten getwijfeld wordt aan haar onschuld. Intelligent rechtbankdrama dat de vraag oproept hoe een verdachte zich eigenlijk hoort te gedragen.

zondag 10 november
14:15 - 15:50 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Fahim
Fahim

De achtjarige Fahim en zijn vader moeten hun geboorteland Bangladesh ontvluchten. Aangekomen in Frankrijk lijkt de situatie hopeloos, totdat Fahims talenten als schaker worden ontdekt door de Franse schaakmeester Sylvain. Inspirerende en aangrijpende film, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Fahim Mohammad.

maandag 4 november
12:00 - 13:50 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven