vrijdag 8 november

21:45 - 23:07 Trianon 2

Vilde is gefascineerd door Harajuku, een dynamische wijk in Tokyo. Het is bijna Kerstmis als Vilde vreselijk nieuws over een familielid krijgt. Haar wereld staat compleet op zijn kop, en ze is gedwongen om contact te zoeken met haar vader. Maar haar einddoel is om zo snel mogelijk naar Tokyo te vluchten, waar ze zich thuis voelt. Harajuku, geregisseerd door Eirik Svensson, verrast met een donker verhaal dat hij moeiteloos combineert met doortastende en kleurrijke visuals.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Eirik SVENSSON

Gesproken taal
Noors

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Nordic Watching

Duur
82 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Harajuku gaan, gaan ook naar:
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

zaterdag 9 november
21:15 - 23:00 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

zondag 10 november
18:45 - 20:39 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Sorry We Missed You
Sorry We Missed You

Na deze film zul je nooit meer boos worden op een vertraagde pakketbezorger. Ken Loach (I, Daniel Blake) schiet weer raak in dit Britse drama over een bezorger en zijn gezin die proberen rond te komen in Engeland.

zaterdag 9 november
14:00 - 15:42 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven