vrijdag 1 november

16:15 - 18:12 Trianon 2

Natalie heeft een rampzalige huwelijksnacht die leidt tot een ongelukkige moord. Ze vlucht te paard met haar beste en hoogzwangere vriendin Poppie. Captain Beauty Cuba, een eenzame politievrouw, doet alles in haar macht om Natalie te vinden en ervoor te zorgen dat haar verloofde wordt vrijgesproken van deze moord. Deze excentrieke en kleurrijke film verrast in zijn stijl en kijk op het leven in een afgezonderde en verlaten Zuid-Afrikaanse regio.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Jenna BASS

Gesproken taal
Afrikaans, Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
117 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Flatland gaan, gaan ook naar:
Stitches
Stitches

Ana gelooft er na 20 jaar nog steeds heilig in dat haar zoon niet gelijk na de geboorte is overleden, maar nog altijd in leven is. Een nieuwe aanwijzing geeft haar weer hoop, maar hoe ver kan ze gaan zonder haar familie te verliezen?

zaterdag 2 november
11:45 - 13:30 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

woensdag 6 november
16:30 - 18:24 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Martin Eden
Martin Eden

Een zeeman wil zichzelf heruitvinden als schrijver en zo een plaats veroveren onder de literaire elite. Pietro Marcello's meest recente film is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack London. Een gepassioneerd en tijdloos verhaal over klasse, romantiek en verloren idealen.  

vrijdag 1 november
11:45 - 13:54 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven