vrijdag 1 november

16:15 - 18:12 Trianon 2

Natalie heeft een rampzalige huwelijksnacht die leidt tot een ongelukkige moord. Ze vlucht te paard met haar beste en hoogzwangere vriendin Poppie. Captain Beauty Cuba, een eenzame politievrouw, doet alles in haar macht om Natalie te vinden en ervoor te zorgen dat haar verloofde wordt vrijgesproken van deze moord. Deze excentrieke en kleurrijke film verrast in zijn stijl en kijk op het leven in een afgezonderde en verlaten Zuid-Afrikaanse regio.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Jenna BASS

Gesproken taal
Afrikaans, Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
117 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Flatland gaan, gaan ook naar:
The Friend
The Friend

Nadat Matthew en zijn vrouw Nicole (Casey Affleck & Dakota Johnson) te horen krijgen dat Nicole nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt het echtpaar onverwachte steun van hun beste vriend Dane (Jason Segel) in dit waargebeurde bitterzoete drama.

zondag 3 november
16:30 - 18:34 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
It Must Be Heaven
It Must Be Heaven

Een kerkdeur in Nazareth die maar niet open wil. Een verlaten Parijs. Een New Yorkse supermarkt met net zoveel wapens als groente. Palestijnse regisseur Elia Suleiman creëert scènes vol donkere humor, die de absurditeit van onze huidige maatschappij laten zien.  

zaterdag 9 november
14:00 - 15:37 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Alice
Alice

Alice ontdekt dat haar man al hun geld heeft opgemaakt aan zijn verslaving: high-end escorts. Om voor zichzelf en haar kind te zorgen besluit ze zelf deze wereld uit te proberen. Meeslepend drama waarbij je gedurende de hele film gegarandeerd op het puntje van je stoel zit.

zaterdag 9 november
16:15 - 17:58 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven