maandag 4 november

20:00 - 23:00 Scheltema

11 dagen LIFF dit jaar, en ook quizmasters Nils, Max en Hans pakken groots uit met een spectaculaire filmquiz! Met open vragen, plaatjes en filmpjes is het een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen. Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis en tickets reserveren is niet nodig. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Programma onderdeel
Specials

Duur
180 minuten

Andere mensen die naar Filmquiz 2019 gaan, gaan ook naar:
Knives Out
Knives Out

Een 85-jarige misdaadschrijver wordt na zijn verjaardagsfeestje dood aangetroffen: is het moord of zelfmoord? Twee agenten en een ongewone privédetective (een fantastische Daniel Craig) onderzoeken de zaak in deze hyperintelligente mix van mysterie en humor, waar niks is wat het lijkt en iedereen iets te verbergen heeft…

zondag 10 november
21:30 - 23:40 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il testimone invisibile
Il testimone invisibile

Een succesvolle zakenman wordt aangetroffen in een hotelkamer met zijn overleden minnares en een hoop geld. Hij schakelt de hulp van een bekende advocate in om zijn onschuld te bewijzen. Een spannende race tegen de klok die je constant op het verkeerde been zet.  

dinsdag 5 november
14:15 - 15:57 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
American Indie Shorts - 2018
American Indie Shorts - 2018

American indie is niet een titel die alleen op speelfilms slaat - veel indieregisseurs van vorige LIFF-competities zijn hun carrière begonnen in het circuit van korte films. Dit programma bevat de meest bejubelde Amerikaanse korte films van het afgelopen jaar, maar geeft ook (nog!) onbekende filmmakers een kans om hun talent te delen met een internationaal publiek.

vrijdag 8 november
15:30 - 17:00 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven