maandag 4 november

20:00 - 23:00 Scheltema

11 dagen LIFF dit jaar, en ook quizmasters Nils, Max en Hans pakken groots uit met een spectaculaire filmquiz! Met open vragen, plaatjes en filmpjes is het een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen. Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis en tickets reserveren is niet nodig. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Programma onderdeel
Specials

Duur
180 minuten

Andere mensen die naar Filmquiz 2019 gaan, gaan ook naar:
Une Colonie
Une Colonie

Debuutfilm A Colony verrast als een oprechte coming-of-age tegen de achtergrond van Canada’s kolonialisme en inheemse cultuur, en viel al in de prijzen in Berlijn en bij de Canadese Oscars.

zondag 10 november
11:45 - 13:27 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Peanut Butter Falcon
The Peanut Butter Falcon

Een jonge man met het syndroom van Down loopt weg uit het tehuis om professioneel worstelaar te worden. Onderweg ontmoet hij de voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die hem helpt zijn droom na te jagen. Deze heerlijke feel-good zal ongetwijfeld een van de hits van het festival worden.

zaterdag 9 november
19:00 - 20:37 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Farewell
The Farewell

Wanneer de geliefde grootmoeder van Billi (Awkwafina) ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, besluit de familie dit niet te vertellen maar in plaats daarvan een bruiloft in scène te zetten om nog één keer samen te komen. Gebaseerd op een waargebeurde leugen!

vrijdag 8 november
19:00 - 20:40 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven