maandag 4 november

20:00 - 23:00 Scheltema

11 dagen LIFF dit jaar, en ook quizmasters Nils, Max en Hans pakken groots uit met een spectaculaire filmquiz! Met open vragen, plaatjes en filmpjes is het een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen. Maximaal 5 personen per team, deelname is gratis en tickets reserveren is niet nodig. Plekje veroveren kan vanaf 19:30 uur, aanvang 20:00 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar wees op tijd want er is maar ruimte voor 25 teams.

Programma onderdeel
Specials

Duur
180 minuten

Andere mensen die naar Filmquiz 2019 gaan, gaan ook naar:
The Mustang
The Mustang

Een veroordeelde man met een gewelddadig verleden krijgt de kans om deel te nemen aan een nieuw rehabilitatieprogramma, waarin gevangenen helpen om wilde paarden te temmen. Matthias Schoenaerts is ijzersterk in dit indrukwekkende debuut.  

vrijdag 1 november
19:15 - 20:51 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Peanut Butter Falcon
The Peanut Butter Falcon

Een jonge man met het syndroom van Down loopt weg uit het tehuis om professioneel worstelaar te worden. Onderweg ontmoet hij de voortvluchtige Tyler (Shia LaBeouf), die hem helpt zijn droom na te jagen. Deze heerlijke feel-good zal ongetwijfeld een van de hits van het festival worden.

dinsdag 5 november
14:30 - 16:07 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Greener Grass
Greener Grass

Bij Greener Grass moet je niet gek opkijken als een kind in een hond verandert of iemand zwanger is van een voetbal. Deze unieke, absurde comedy is wat er zou gebeuren als David Lynch en Wes Anderson een aflevering van Desperate Housewives zouden maken.

zondag 10 november
17:15 - 18:56 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven