Filmquiz - ONLINE

Online

woensdag 4 november

20:00 - 22:30 ONLINE EVENTS

Ondanks alles presenteren quizmasters Nils, Max en Hans natuurlijk ook dit jaar weer een spectaculaire filmquiz! Open vragen, plaatjes en filmpjes, oftewel een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen.
 
We doen het dit jaar online, dus het gaat allemaal net even wat anders:
We doen het dit jaar online, dus het gaat allemaal net even wat anders:- 1 ticket per team is genoeg - De tickets zijn gratis - De quiz wordt gestreamd op Youtube, je kan zelf per team in Zoom, Teams Skype oid bij elkaar komen. - De teamcaptain (de tickethouder) ontvangt per email de praktische informatie, de Youtubelink en de quizformulieren. - Je krijgt per ronde een antwoordformulier om in te vullen. Hoe het verder werkt met de puntentelling e.d. leggen de quizmasters op de avond zelf uit.

Het e-ticket van deze quiz bevat niet de link naar de quiz zelf. Deze wordt ter zijner tijd gemaild naar alle deelnemers van de quiz.Via de volgende link kom je bij de livestream, informatie en antwoordformulieren: https://mailchi.mp/d620ebc647b5/stay-at-home-online-filmquiz-3096974

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
150 minuten

Andere mensen die naar Filmquiz - ONLINE gaan, gaan ook naar:
Betuwe44
Betuwe44

Een moment van verzoening tussen vijanden aan het front in de Betuwe in oorlogswinter 1944 onvoorstelbaar? Deze shortfilm vertelt over de waargebeurde maar onbekende ontmoeting tussen een Amerikaans en Duits luitenant nadat de Duitse patrouille in een val was gelopen.

zondag 8 november
10:00 - 10:13 Trianon 2
Meer info Meer info
Canalcups
Canalcups

Biologen Auke-Florian Hiemstra en Liselotte Rambonnet visten duizenden wegwerpbekers uit de gracht na het Leidens Ontzet van 2018. Bekers die binnen een dag de Noordzee hadden kunnen bereiken, maar waarmee zij nu in verzet kwamen voor een overstap naar herbruikbare statiegeldbekers.

vrijdag 30 oktober
17:30 - 17:51 Trianon 3
Meer info Meer info
Next Goal Wins
Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Maar dan komt Amsterdammer Thomas Rongen ze trainen en coachen. Heerlijke feelgood-documentaire.

zondag 8 november
15:00 - 16:37 Volkenkunde
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven