Filmquiz - ONLINE

Online

woensdag 4 november

20:00 - 22:30 ONLINE EVENTS

Ondanks alles presenteren quizmasters Nils, Max en Hans natuurlijk ook dit jaar weer een spectaculaire filmquiz! Open vragen, plaatjes en filmpjes, oftewel een feest voor oog, oor en brein. Filmkennis helpt, maar je hoeft geen wandelende imdb te zijn om mee te doen.
 
We doen het dit jaar online, dus het gaat allemaal net even wat anders:
We doen het dit jaar online, dus het gaat allemaal net even wat anders:- 1 ticket per team is genoeg - De tickets zijn gratis - De quiz wordt gestreamd op Youtube, je kan zelf per team in Zoom, Teams Skype oid bij elkaar komen. - De teamcaptain (de tickethouder) ontvangt per email de praktische informatie, de Youtubelink en de quizformulieren. - Je krijgt per ronde een antwoordformulier om in te vullen. Hoe het verder werkt met de puntentelling e.d. leggen de quizmasters op de avond zelf uit.

Het e-ticket van deze quiz bevat niet de link naar de quiz zelf. Deze wordt ter zijner tijd gemaild naar alle deelnemers van de quiz.

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
150 minuten

Andere mensen die naar Filmquiz - ONLINE gaan, gaan ook naar:
Vaiana
Vaiana

Vaiana woont op een eiland en is dochter van een opperhoofd. Als blijkt dat haar volk gevaar loopt, gaat ze op een spannend avontuur om de halfgod Maui te vinden en zo haar volk te redden van de ondergang.

zondag 8 november
12:00 - 13:47 Volkenkunde
Meer info Meer info
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul
Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul

Toen het LIFF de organisatie van Tivoli en DJ St. Paul vroeg om de immer jeukende muziekfeitjeshanden ineen te slaan was het antwoord glashelder. Donderdag 29 oktober: De Digitale Soundtrack Quiz!

donderdag 29 oktober
20:30 - 22:00 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
Total Recall
Total Recall

Arnold Schwarzenegger, Paul Verhoeven, wat wil je nog meer? Deze klassieker is na 30 jaar speciaal terug op het witte doek, dat wil je niet missen!

woensdag 4 november
20:45 - 22:38 Kijkhuis 2
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven