2 - 11 nov 2018

Filmische Wijnproeverij: A Good Year

vrijdag 9 november

20:00 - 22:00 Henri Bloem

Een goed jaar op het LIFF, want film kijken en wijn drinken, wie wil dat nou niet?! In samenwerking met wijnkoperij Henri Bloem organiseren we naast de speciale filmische wijnproeverij Veni Vidi Vino (zondag 4 november) ook nog twee filmvertoningen in de winkel!


 


Ook bij deze vertoningen zullen uiteraard bijpassende wijnen geschonken worden, waaronder coppola wijn, dus waan je in de Provence met A Good Year, Ridley Scott’s romantische komedie waarin een zakenman (Russell Crowe) plotseling een wijngaard erft.

Normaal ticket
€ 29,5

Festivalroute
All-Inclusive LIFF-Cruise

Programma onderdeel
Specials

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Filmische Wijnproeverij: A Good Year gaan, gaan ook naar:

Wie Our Little Sister en Like Father, Like Son op eerdere edities van het LIFF heeft gezien, wil deze film niet missen. Wie weet dat Shoplifters de Gouden Palm in Cannes heeft gewonnen, ook niet. Voor de rest, neem het maar van ons aan: dit prachtige familiedrama is een van de beste films van het jaar.

zaterdag 10 november
18:45 - 20:46 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Zelden wordt een familie zo eerlijk en treffend weergegeven als in Love After Love. Een geweldige Andie MacDowell speelt de rol van haar leven als moeder van twee volwassen zoons die moet omgaan met het verlies van haar man.

zaterdag 10 november
19:15 - 20:46 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Joan Castleman (Glenn Close in misschien wel haar beste rol tot nu toe) heroverweegt het leven in de schaduw van haar arrogante, narcistische echtgenoot als ze hem vergezelt op een reis naar Stockholm, waar hij een Nobelprijs voor Literatuur zal ontvangen.

dinsdag 6 november
12:15 - 13:55 Kijkhuis 1
Meer info & tickets