maandag 4 november

21:30 - 23:49 Kijkhuis 2

(NL lang)
Onze generatie had geen Chris Pratt, geen 3D-brillen. Onze Pratt was een Brad, onze technologische innovatie was een ‘cigarette burn’. We zijn allemaal opgevoed met filmschermen met het idee dat we ooit klaar zouden zijn met Fight Club. Maar dat zijn we niet…
De lamgeslagen, naamloze hoofdpersoon van Fight Club struint onder valse voorwendselen zelfhulpgroepen af, op zoek naar iets om te voelen, naar emoties, en slaap. Langzaam slaat de twijfel van een ambitieuze werknemer over zijn yuppenbestaan om in een allesoverheersend besef van onvrede. Hij heeft alleen nog maar een vonk nodig…
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
David FINCHER

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
1999

Duur
139 minuten

Andere mensen die naar Fight Club gaan, gaan ook naar:
Voor Niemand Wat Wils 2019
Voor Niemand Wat Wils 2019

Helaas... Tot ons groot verdriet moeten we mededelen dat Voor Niemand Wat Wils crapmeisters Hans en Nils weer in hun rariteitenprullenbak zijn gedoken om de meest knullige, onsmakelijke, verbluffende, aanstootgevende en hilarische cinematische curiositeiten op te diepen. Veel sterkte.  

vrijdag 8 november
21:10 - 23:10 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Monstri
Monstri

In drie hoofdstukken vertelt Monstri het verhaal van een getrouwd stel door hen 24 uur lang te volgen. Dit gelaagde drama is zowel een persoonlijk verhaal over een gecompliceerde relatie, als een kritische blik op de maatschappelijke verwachtingen in de hedendaagse Roemeense samenleving.  

maandag 4 november
11:30 - 13:26 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

maandag 4 november
11:45 - 13:34 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven