zaterdag 2 november

21:15 - 23:54 Kijkhuis 2

Onafhankelijk van elkaar krijgen de met elkaar getrouwde Bill en Alice op een feestje te maken met ondubbelzinnig geflirt, hetgeen – ook al gaan ze er niet op in – het begin van een huwelijkscrisis en een dwaaltocht langs het onderbewustzijn inluidt. 
Ordinaire porno of functioneel naakt? Hopeloos ouderwets of onverwacht progressief? Gewoon een goede film of overdreven veel ophef (met, zo beweerden boze tongen, als allergrootste pr-stunt de dood van Kubrick zelf, voor wie dit zijn laatste film zou zijn)? Kom en oordeel zelf! 
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Stanley KUBRICK

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
1999

Duur
159 minuten

Andere mensen die naar Eyes Wide Shut gaan, gaan ook naar:
Why Don't You Just Die!
Why Don't You Just Die!

Matiev staat voor de deur met een hamer in zijn hand, klaar voor wraak. Maar hij blijkt lang niet de enige in deze bloederige, stijlvolle Russische actieknaller. Een must-see voor fans van Tarantino en gitzwarte humor.  

zondag 3 november
21:45 - 23:20 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Life of Brian
Life of Brian

Deze komedieklassieker van Monty Python bestaat 50 jaar. Dat moeten we natuurlijk vieren, en dat doen we met een speciale vertoning in het Rijksmuseum van Oudheden. Ook al heb je de film al vijf, tien, of vijftig keer gezien – dit wil je niet missen!  

vrijdag 1 november
19:30 - 21:19 RMO
Meer info & ticketsMeer info & tickets
A White, White Day
A White, White Day

Deze sterke nieuwe film van Hlynur Pálmason (Winter Brothers) draait om een rouwende politieagent op het IJslandse platteland. Nadat zijn vrouw overlijdt begint hij zich obsessief bezig te houden met de buurman van wie hij vermoedt dat hij een affaire heeft gehad met zijn vrouw.

woensdag 6 november
21:15 - 23:04 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven