zaterdag 2 november

21:15 - 23:54 Kijkhuis 2

Onafhankelijk van elkaar krijgen de met elkaar getrouwde Bill en Alice op een feestje te maken met ondubbelzinnig geflirt, hetgeen – ook al gaan ze er niet op in – het begin van een huwelijkscrisis en een dwaaltocht langs het onderbewustzijn inluidt. 
Ordinaire porno of functioneel naakt? Hopeloos ouderwets of onverwacht progressief? Gewoon een goede film of overdreven veel ophef (met, zo beweerden boze tongen, als allergrootste pr-stunt de dood van Kubrick zelf, voor wie dit zijn laatste film zou zijn)? Kom en oordeel zelf! 
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Stanley KUBRICK

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
1999

Duur
159 minuten

Andere mensen die naar Eyes Wide Shut gaan, gaan ook naar:
La Belle Époque
La Belle Époque

Als je terug kon gaan naar de goeie ouwe tijd, zou het daar dan beter zijn? Dat ontdekt Victor, een gedesillusioneerde zestiger wiens leven op zijn kop gezet wordt als hij de kans krijgt terug te keren naar de meest gedenkwaardige week uit zijn leven.  

vrijdag 8 november
21:30 - 23:23 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
A White, White Day
A White, White Day

Deze sterke nieuwe film van Hlynur Pálmason (Winter Brothers) draait om een rouwende politieagent op het IJslandse platteland. Nadat zijn vrouw overlijdt begint hij zich obsessief bezig te houden met de buurman van wie hij vermoedt dat hij een affaire heeft gehad met zijn vrouw.

woensdag 6 november
21:15 - 23:04 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Kamer 306
Kamer 306

Kamer 306 vertelt een vergeten hoofdstuk uit de muziekgeschiedenis. Baanbrekend onderzoek in het Philips Natuurkundig Laboratorium legde in de jaren 50’ de basis voor elektronische muziek sindsdien. Na afloop brengt geluidskunstenaar Thomas Ankersmit zijn hommage aan dit pionierswerk ten gehore. 

donderdag 7 november
20:30 - 22:15 Wibar
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

LIFF ONLINE FILMQUIZ


INFO + TicketsINFO + Tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven