zaterdag 2 november

21:15 - 23:54 Kijkhuis 2

Onafhankelijk van elkaar krijgen de met elkaar getrouwde Bill en Alice op een feestje te maken met ondubbelzinnig geflirt, hetgeen – ook al gaan ze er niet op in – het begin van een huwelijkscrisis en een dwaaltocht langs het onderbewustzijn inluidt. 
Ordinaire porno of functioneel naakt? Hopeloos ouderwets of onverwacht progressief? Gewoon een goede film of overdreven veel ophef (met, zo beweerden boze tongen, als allergrootste pr-stunt de dood van Kubrick zelf, voor wie dit zijn laatste film zou zijn)? Kom en oordeel zelf! 
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Stanley KUBRICK

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
1999

Duur
159 minuten

Andere mensen die naar Eyes Wide Shut gaan, gaan ook naar:
Sometimes Always Never
Sometimes Always Never

Met een visuele stijl en droogkomische humor die doen denken aan Wes Anderson, en een fantastische rol van Bill Nighy als melancholische Scrabble-fanaat op zoek naar zijn vermiste zoon, is Sometimes, Always, Never een winnende combinatie. 3x woordwaarde!  

zondag 10 november
19:00 - 20:31 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Il testimone invisibile
Il testimone invisibile

Een succesvolle zakenman wordt aangetroffen in een hotelkamer met zijn overleden minnares en een hoop geld. Hij schakelt de hulp van een bekende advocate in om zijn onschuld te bewijzen. Een spannende race tegen de klok die je constant op het verkeerde been zet.  

vrijdag 8 november
13:45 - 15:27 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap

Zondagavond zombieavond! We trekken Halloween gewoon nog een paar dagen november in met deze exclusieve voorpremière van, jawel, het langverwachte Zombieland: Double Tap! Het vervolg op de moderne klassieker heeft nog meer twinkies, nog meer Emma Stone en geëvolueerde zombies!   

zondag 3 november
21:30 - 23:03 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven