zondag 10 november

14:00 - 15:30 Volkenkunde

Een Nederlands gezin met drie kinderen stapt uit de ‘ratrace’ en gaat op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en onze doorgedraaide wereld.Geïnspireerd door de wijsheid die ze aantreffen voelen ze zich geroepen om hun ontmoetingen vast te leggen en leven ze samen met inheemse stammen op zes continenten. Down to Earth is een wake up-call en baken van hoop voor de wereld van morgen. Een bijzondere film met bovendien een bijzondere locatie: het Museum Volkenkunde! 
 
Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Renata Heinen & ROLF WINTERS

Cast
Nowaten (HE WHO LISTENS)

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Down to Earth gaan, gaan ook naar:
Mjólk
Mjólk

Nadat de zuivelcoöperatie het melkveebedrijf van Inga en haar man flink in de weg zit en haar man plotseling onder verdachte omstandigheden sterft, neemt Inga het heft in eigen handen en gaat de strijd aan met de melkmaffia.

donderdag 7 november
14:00 - 15:32 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Gangster, the Cop, the Devil
The Gangster, the Cop, the Devil

Deze Zuid-Koreaanse film is de allerhardste en meest kick-ass actiethriller die wij in jaren hebben gezien. Dat vond Sylvester Stallone ook, want de remake staat al gepland. Wij zijn benieuwd of het hem lukt om deze originele versie, die al in Cannes draaide, te overtreffen.

woensdag 6 november
19:00 - 20:49 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

vrijdag 8 november
11:30 - 13:19 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven