zondag 10 november

14:00 - 15:30 Volkenkunde

Een Nederlands gezin met drie kinderen stapt uit de ‘ratrace’ en gaat op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en onze doorgedraaide wereld.Geïnspireerd door de wijsheid die ze aantreffen voelen ze zich geroepen om hun ontmoetingen vast te leggen en leven ze samen met inheemse stammen op zes continenten. Down to Earth is een wake up-call en baken van hoop voor de wereld van morgen. Een bijzondere film met bovendien een bijzondere locatie: het Museum Volkenkunde! 
 
Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Renata Heinen & ROLF WINTERS

Cast
Nowaten (HE WHO LISTENS)

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Down to Earth gaan, gaan ook naar:
On the Roof
On the Roof

Prof. Rypar is een conservatieve gepensioneerde man die maar moeilijk met zijn tijd mee gaat. Wanneer hij een Vietnamese jongen vindt op de rand van het dak van zijn appartement, besluit hij hem in huis te nemen. De twee nogal verschillende individuen vinden het moeilijk met elkaar om te gaan, maar merken dat ze elkaar ook nodig hebben.   

donderdag 7 november
11:45 - 13:25 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Seberg
Seberg

Hollywood, 1968. Nouvelle Vague-ster en wereldwijd stijlicoon Jean Seberg keert terug uit Parijs. Al snel wordt ze onderwerp van een FBI-onderzoek naar haar banden met de burgerrechtenbeweging. Kristen Stewart speelt Seberg met verve in deze intrigerende biopic. 

zondag 3 november
14:30 - 16:06 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Une Colonie
Une Colonie

Debuutfilm A Colony verrast als een oprechte coming-of-age tegen de achtergrond van Canada’s kolonialisme en inheemse cultuur, en viel al in de prijzen in Berlijn en bij de Canadese Oscars.

vrijdag 8 november
16:45 - 18:27 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven