zondag 10 november

14:00 - 15:30 Volkenkunde

Een Nederlands gezin met drie kinderen stapt uit de ‘ratrace’ en gaat op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en onze doorgedraaide wereld.Geïnspireerd door de wijsheid die ze aantreffen voelen ze zich geroepen om hun ontmoetingen vast te leggen en leven ze samen met inheemse stammen op zes continenten. Down to Earth is een wake up-call en baken van hoop voor de wereld van morgen. Een bijzondere film met bovendien een bijzondere locatie: het Museum Volkenkunde! 
 
Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Renata Heinen & ROLF WINTERS

Cast
Nowaten (HE WHO LISTENS)

Gesproken taal
Engels

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Down to Earth gaan, gaan ook naar:
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

woensdag 6 november
16:30 - 18:24 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
J'ai Perdu Mon Corps
J'ai Perdu Mon Corps

In deze prachtige en inventieve animatiefilm ontsnapt een afgehakte hand uit een laboratorium met maar één missie: terugkeren naar zijn lichaam. Terwijl de hand zich een weg door Parijs baant, haalt hij herinneringen op aan zijn vroegere leven.  

dinsdag 5 november
14:30 - 15:51 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Friend
The Friend

Nadat Matthew en zijn vrouw Nicole (Casey Affleck & Dakota Johnson) te horen krijgen dat Nicole nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt het echtpaar onverwachte steun van hun beste vriend Dane (Jason Segel) in dit waargebeurde bitterzoete drama.

vrijdag 8 november
16:15 - 18:19 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven