Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul

Online

donderdag 29 oktober

20:30 - 22:00 ONLINE EVENTS

Zat je in de finale van De Slimste Mens dan was de kans groot dat je bij het onderwerp popcultuur na “muziek!” als tweede antwoord “film!’ geroepen had. En terecht. Sound and Vision. De twee zijn praktisch familie. Dus toen het Leiden International Film Festival de popquizhelden van Tivoli en DJ St. Paul vroeg om de immer jeukende muziekfeitjeshanden ineen te slaan was het antwoord glashelder. Donderdag 29 oktober, de dag dat het LIFF geopend wordt: the soundtrack quiz awakens!De livestream volg je op 29 oktober via: https://fb.me/e/4gI0SqkHq

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Digitale Soundtrack Quiz met DJ St. Paul gaan, gaan ook naar:
Tanna
Tanna

Prachtig gefilmd Shakespeariaans drama, gebaseerd op ware gebeurtenissen binnen één van de laatste traditionele stammen op het eiland Tanna. Twee jonge stamleden zijn verliefd, maar hun geluk wordt in de weg gestaan door oude tradities. Kiezen de geliefden voor hun noodlottige liefde of voor de door hun stam opgelegde plichten?

zaterdag 7 november
12:00 - 13:40 Volkenkunde
Meer info Meer info
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan
Jochem Myjer - Nog Eentje Dan

Na elf dagen festival met films vanuit heel de wereld voelt het in dit gekke jaar meer dan gepast om het festival dit jaar ‘lokaal’ af te sluiten met deze indringende documentaire over Leidse trots Jochem Myjer.   

zondag 8 november
21:15 - 22:10 Trianon 1
Meer info Meer info
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra
Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra

Nick Cave alleen op een podium: daar kun je in principe 48 uur mee vullen. Helaas zijn het er maar twee. Geweldig geluid, geweldige visuals, geweldige muziek, en met cinematograaf Robbie Ryan ('American Honey', 'The Favourite') op weg naar zijn volgende Oscarnominatie.

donderdag 5 november
18:30 - 20:28 Trianon 1
Meer info Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven