Cinema Brewers Shorts Selection 2019

zaterdag 2 november

12:15 - 13:45 Kijkhuis 2

LIFF en Cinema Brewers hebben weer een prachtig kortprogramma samengesteld. Hier zie je niet alleen de de beste shorts, maar wordt er van elk verkocht flesje Cinema Brewers-bier ook nog een donatie gemaakt aan het Cinema Brewers Film Fund. De korte films zijn verzameld van over de hele wereld , en iedere filmmaker maakt kans op de prijs uit dit fonds. Na afloop van de screening zie je wie gewonnen heeft. Kom dus bier drinken om aanstormend talent te steunen!Creative EvolutionHet leven blijft altijd reizen door het universum.BeefMelisa gaat de confrontatie aan met haar lerares op school. Door een ongemakkelijke vraag te stellen stelt ze schoolmethodes en hoe nuttig ze zijn aan de kaak.Night ShiftRené moet de nachtdienst doen bij de winkel waar hij werkt, en dat na een nacht vol uitgaan. Na 36 uur wakker zijn is dit het laatste wat hij nodig heeft, zeker als allerlei vage klanten langskomen.MuedraDe natuur kan je beste vriend en je ergste nachtmerrie zijn. In deze stop-motion film is niks wat het lijkt.Your Last day on EarthEen man met een vossenhoofd breekt alle tijdwetten om zijn vrouw te redden. Maar hij komt er snel achter dat de situatie veel gecompliceerder is dan hij denkt.I'm ListeningMirja maakt nachtradio en wordt gebeld over een mogelijk einde van de wereld. Haar skeptische houding wordt snel op de proef gesteld.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Shorts

Duur
0 minuten

Andere mensen die naar Cinema Brewers Shorts Selection 2019 gaan, gaan ook naar:
Hors normes
Hors normes

Na Intouchables en C’est la vie! zijn Eric Toledano en Olivier Nakache weer terug op het LIFF! Dit keer vertellen ze het waargebeurde verhaal van Bruno en Malik (Vincent Cassel en Reda Kateb), wiens leven al meer dan 20 jaar draait om hun twee non-profit organisaties voor autistische kinderen en tieners waar professionele instanties geen raad mee weten. Deze prachtige film laat goed zien wat voor moois er kan ontstaan als mensen elkaar helpen en vertrouwen.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:24 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Ode to Nothing
Ode to Nothing

Sonya leeft haar hele leven volgens een eenzame routine in haar slecht lopende uitvaartcentrum, tot er op een dag een lijk voor de deur ligt waar ze een wel heel bijzondere band mee ontwikkelt…

woensdag 6 november
12:15 - 13:47 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Mjólk
Mjólk

Nadat de zuivelcoöperatie het melkveebedrijf van Inga en haar man flink in de weg zit en haar man plotseling onder verdachte omstandigheden sterft, neemt Inga het heft in eigen handen en gaat de strijd aan met de melkmaffia.

zondag 10 november
21:15 - 22:47 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven