2 - 11 nov 2018

Cinema Brewers Short Selection

zondag 4 november

16:30 - 18:00 Red Carpet Lounge

Hier zie je niet alleen de de beste shorts, maar wordt er van elk verkocht flesje Cinema Brewers-bier ook nog een donatie gemaakt aan het Cinema Brewers Film Fund. De opbrengst wordt als prijs uitgereikt aan de jonge filmmaker met de beste short. Kom dus bier drinken om aanstormend talent te steunen!

 


Our Kind of Love

Samira, net uit Afghanistan aangekomen, heeft een date met een Afghaans-Engelse jongeman. Beide hebben verwachtingen van elkaar.

 

Ulises

Een oude schipper ontmoet een zeemeermin, en dreigt de confrontatie te verliezen als ze hem verleidt met een lied. 

 

Waterfall

Zahra, 14 jaar oud, voelt zich gevangen in een auto met haar moeder en diens nieuwe Australische vriend Peter. De reis naar een waterval is bedoeld om de nieuwe familie te verenigen, maar richt juist schade toe.

 

The Christmas Rabbit

Een oude vrouw probeert een graf te vinden voor haar overleden kat, en is vrij creatief met mogelijke oplossingen.

 

Tribe of Ghosts

Een aangrijpende shortdocumentaire over de behandeling van albinokinderen in Afrika.

 

 

Akado

Een tv-reparateur arriveert bij het appartement van een yup en geen van tweeën blijkt te zijn wie ze lijken.

 

Love a Little

Drie vrienden gaan een weekendje naar een chalet om een tijdscapsule op te graven die ze als tieners hebben begraven. Ze komen erachter dat ze zowel voor elkaar als voor zichzelf geheimen verborgen houden.

Cinevilleticket
€ 0

Festivalroute
Backpacker

Programma onderdeel
Cinema Brewers Shorts Selection, Shorts

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Cinema Brewers Short Selection gaan, gaan ook naar:

Een vader en dochter leiden een afgelegen maar idyllisch bestaan in de wouden bij Portland, totdat ze gedwongen worden een nieuw thuis te zoeken. Na Winter’s Bone is Debra Granik terug met een indrukwekkend drama.

zaterdag 10 november
16:15 - 18:04 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

De jonge journalist Gauthier komt erachter dat hij de buitenechtelijke zoon is van de beroemde Franse chansonnier Guy Jamet. Guy heeft tussen de jaren 60 en 90 met wisselend succes de podia en hitlijsten bestormd en maakt zich nu op voor een tour rondom een ‘best of’-album. Gauthier besluit een documentaire over Guy te maken en met behulp van anekdotes, vintage videoclips en de interacties met fans en collega’s krijgen we een inkijkje in de wondere wereld van Guy Jamet. Regisseur Alex Lutz speelt met verve zelf de rol van de veel oudere Guy in deze mockumentary extraordinaire.

zaterdag 10 november
11:45 - 13:26 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zondag 11 november
21:45 - 23:30 Trianon 1
Meer info & tickets