2 - 11 nov 2018

Cinema Brewers Short Selection

zondag 4 november

16:30 - 18:00 Red Carpet Lounge

Hier zie je niet alleen de de beste shorts, maar wordt er van elk verkocht flesje Cinema Brewers-bier ook nog een donatie gemaakt aan het Cinema Brewers Film Fund. De opbrengst wordt als prijs uitgereikt aan de jonge filmmaker met de beste short. Kom dus bier drinken om aanstormend talent te steunen!

 


Our Kind of Love

Samira, net uit Afghanistan aangekomen, heeft een date met een Afghaans-Engelse jongeman. Beide hebben verwachtingen van elkaar.

 

Ulises

Een oude schipper ontmoet een zeemeermin, en dreigt de confrontatie te verliezen als ze hem verleidt met een lied. 

 

Waterfall

Zahra, 14 jaar oud, voelt zich gevangen in een auto met haar moeder en diens nieuwe Australische vriend Peter. De reis naar een waterval is bedoeld om de nieuwe familie te verenigen, maar richt juist schade toe.

 

The Christmas Rabbit

Een oude vrouw probeert een graf te vinden voor haar overleden kat, en is vrij creatief met mogelijke oplossingen.

 

Tribe of Ghosts

Een aangrijpende shortdocumentaire over de behandeling van albinokinderen in Afrika.

 

 

Akado

Een tv-reparateur arriveert bij het appartement van een yup en geen van tweeën blijkt te zijn wie ze lijken.

 

Love a Little

Drie vrienden gaan een weekendje naar een chalet om een tijdscapsule op te graven die ze als tieners hebben begraven. Ze komen erachter dat ze zowel voor elkaar als voor zichzelf geheimen verborgen houden.

Cinevilleticket
€ 0

Festivalroute
Backpacker

Programma onderdeel
Cinema Brewers Shorts Selection, Shorts

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Cinema Brewers Short Selection gaan, gaan ook naar:

Met zijn beste vrienden deelt outsider Turo één grote passie: zijn heavy metal band ‘Impaled Rektum’. Volg de Finse band op hun bizarre reis met een gestolen busje, een lijkkist, schreeuwende metal en heel veel rendieren.

donderdag 8 november
12:15 - 13:47 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Twee broers die niet helemaal hetzelfde denken over een geplande misdaad moeten samenwerken om hun erfenis te redden. In deze duistere komedie met heerlijke climax gaat alleen niets zoals gepland. De makers (echte broers) worden al de Australische gebroeders Coen genoemd.

zaterdag 3 november
11:45 - 13:27 Trianon 2
Meer info & tickets

Een Britse journaliste doet onderzoek naar de manier waarop IS vrouwen werft. Wanneer een extremistische recruiter op haar Facebookprofiel reageert, komt het proces wel heel dichtbij. Deze nagelbijter speelt zich volledig af op computerschermen, wat het geheel nog beklemmender maakt.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Kijkhuis 2
Meer info & tickets