bioscoop

vrijdag 30 oktober

17:30 - 17:51 Trianon 3

Biologen Auke-Florian Hiemstra en Liselotte Rambonnet visten duizenden wegwerpbekers uit de Leidse gracht na het Leidens Ontzet evenement van 2018. Bekers die door de stroming binnen een dag de Noordzee hadden kunnen bereiken. Zij fotografeerden duizend van de opgeviste bekers en plaatsten elke dag één op hun Instagram om draagvlak te creëren bij de gemeente Leiden en Leidenaren voor een overstap naar herbruikbare statiegeldbekers. Canalcups is een korte documentaire over dit verzet van Leiden tegen plastic wegwerpbekers.

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Programma onderdeel
Specials

Duur
21 minuten

Andere mensen die naar Canalcups gaan, gaan ook naar:
Remy van Kesteren - Livestream
Remy van Kesteren - Livestream

Harpist Remy van Kesteren brengt op 30 oktober zijn nieuwe album ‘an alternative soundtrack to the motion picture The Red Turtle’ uit. Speciaal voor de albumrelease organiseert hij een livestream op een bijzondere locatie, waar hij het album in zijn geheel speelt.

vrijdag 30 oktober
20:30 - 21:10 ONLINE EVENTS
Meer info Meer info
Vaiana
Vaiana

Vaiana woont op een eiland en is dochter van een opperhoofd. Als blijkt dat haar volk gevaar loopt, gaat ze op een spannend avontuur om de halfgod Maui te vinden en zo haar volk te redden van de ondergang.

zondag 8 november
12:00 - 13:47 Volkenkunde
Meer info Meer info
Next Goal Wins
Next Goal Wins

Alle officiële wedstrijden die het voetbalelftal van het piepkleine eilandje Amerikaans-Samoa tot 2011 speelde, werden verloren. Maar dan komt Amsterdammer Thomas Rongen ze trainen en coachen. Heerlijke feelgood-documentaire.

zondag 8 november
15:00 - 16:37 Volkenkunde
Meer info Meer info

LIFF MERCHANDISE!


Bestel hierBestel hier

Film nabespreken doe je in:


De DIGITALE LOBBY!De DIGITALE LOBBY!

Bekijk de winnaar!


PublieksprijsPublieksprijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven