Calm With Horses

zondag 10 november

21:15 - 22:56 Trianon 2

Op het afgelegen platteland van Ierland zorgt voormalig boxer Douglas "Arm" Armstrong voor zijn autistische zoontje, terwijl hij tegelijkertijd als handhaver voor een drugsdealende familie werkt. Hij wordt al verscheurd tussen deze twee werelden, maar zijn loyaliteit wordt pas echt op de proef gesteld als hij zijn eerste moord krijgt toegewezen. LIFF-alumnus Barry Keoghan is met zijn rollen in The Killing of a Sacred Deer, American Animals en Dunkirk inmiddels al bij een groter publiek bekend, maar na dit indrukwekkend rauwe debuut zal de doorbraak van hoofdrolspeler Cosmo Jarvis en regisseur Nick Rowland ook niet lang op zich laten wachten.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nick Rowland

Gesproken taal
English

Ondertiteling
No Subtitle

Programma onderdeel
First Feature Competition

Duur
101 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Calm With Horses gaan, gaan ook naar:
To the Stars
To the Stars

To the Stars is een prachtige zwart-witfilm die zich afspeelt in de jaren 60 in Oklahoma. De wereld van Iris verandert compleet wanneer zij Maggie ontmoet, en er een hechte vriendschap vol verrassingen opbloeit.  

zondag 3 november
19:00 - 20:51 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Lucky Grandma
Lucky Grandma

De geweldige hoofdrolspeelster van deze film, een kettingrokende Chinese oma, gaat all in in het casino. Helaas heeft ze niet het geluk waar ze op hoopte, waardoor ze midden in een bendeoorlog terecht komt.

zondag 3 november
21:30 - 23:10 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Three Summers
Three Summers

De vrolijke en energieke Madá past al jaren op het vakantiehuis van een schatrijke familie uit Rio de Janeiro. Wanneer haar werkgever verstrikt raakt in een fraudezaak probeert Madá het huis en haar leven op de rails te houden in dit fijne komische drama. Regisseur Sandra Kogut zal op het festival aanwezig zijn om de film te presenteren.

vrijdag 8 november
19:30 - 21:04 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven