Calm With Horses

vrijdag 8 november

19:00 - 20:41 Trianon 3

Op het afgelegen platteland van Ierland zorgt voormalig boxer Douglas "Arm" Armstrong voor zijn autistische zoontje, terwijl hij tegelijkertijd als handhaver voor een drugsdealende familie werkt. Hij wordt al verscheurd tussen deze twee werelden, maar zijn loyaliteit wordt pas echt op de proef gesteld als hij zijn eerste moord krijgt toegewezen. LIFF-alumnus Barry Keoghan is met zijn rollen in The Killing of a Sacred Deer, American Animals en Dunkirk inmiddels al bij een groter publiek bekend, maar na dit indrukwekkend rauwe debuut zal de doorbraak van hoofdrolspeler Cosmo Jarvis en regisseur Nick Rowland ook niet lang op zich laten wachten.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Nick Rowland

Gesproken taal
English

Ondertiteling
No Subtitle

Programma onderdeel
First Feature Competition

Duur
101 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Calm With Horses gaan, gaan ook naar:
Late Night
Late Night

Emma Thompson’s carrière als talkshowhost wordt gered door frisse wervelwind Mindy Kahling, die haar leert dat millennials helemaal niet zo eng zijn. Een vrolijke komedie over vriendschap, cultuurverschillen en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert.  

donderdag 7 november
21:30 - 23:12 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Amazing Grace
Amazing Grace

In 1972 nam Aretha Franklin Amazing Grace, het meest succesvolle gospelalbum allertijden, op in de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Nooit eerder zijn de filmopnames van deze legendarische avonden vertoond aan het publiek. Tot nu.

zondag 10 november
14:15 - 15:44 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Alice
Alice

Alice ontdekt dat haar man al hun geld heeft opgemaakt aan zijn verslaving: high-end escorts. Om voor zichzelf en haar kind te zorgen besluit ze zelf deze wereld uit te proberen. Meeslepend drama waarbij je gedurende de hele film gegarandeerd op het puntje van je stoel zit.

dinsdag 5 november
21:30 - 23:13 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven