Bye Bye Britain Brunch

vrijdag 1 november

11:00 - 11:30 Trianon 1

1 november zou de dag zijn dat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten zou hebben, maar omdat de deadline nu is uitgesteld naar 31 januari zou het voorbarig zijn ons geplande 'afscheid' door te laten gaan. We hebben daarom besloten de films nog wel te laten plaatsvinden, maar de Brexit Brunch voorafgaand te schrappen.We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht u uw kaartje vooral gekocht hebben vanwege het Engelse ontbijt vooraf kunt u kosteloos uw kaartje retourneren via tickets@liff.nl. Natuurlijk zorgen wij op 1 november nog wel voor voldoende Engelse thee met extra melk voor alle bezoekers van de films.

Programma onderdeel
Specials

Duur
45 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Bye Bye Britain Brunch gaan, gaan ook naar:
Best of LISFE 2019
Best of LISFE 2019

Een selectie uit het programma van het jaarlijkse Leiden International Short Film Experience, wat ieder jaar in mei nog steeds blijft groeien, met meer goede films, meer regisseurs en meer diepgang. Dit programma is persoonlijk geselecteerd voor het LIFF-publiek, door het LISFE-team. Para Ayer Een filmproductiebedrijf heeft een afspraak met een reclamebureau. De meeting is veel heftiger dan verwacht, en de filmmakers moeten beslissen hoeveel ze over hebben om een opdracht te krijgen. Il Était une Fois Mon Prince ViendraLuna droomt op 27-jarige leeftijd nog steeds van de knappe prins op het witte paard. Dan komt ze een prullenbak vol geld én een stotterende jongeman tegen. Haar dromen veranderen die dag voorgoed.The DamselsLaurenne zit stil en braaf in een bejaardentehuis, maar wordt langzaam depressief. Dit verandert als ze Sylvie ontmoet, die daar net is aangenomen...Artem SilendiNonnen zijn niet zo onschuldig als ze altijd voorkomen.PlayVeel volwassenen verlangen terug naar hun kindertijd, waar alles mocht en alles kon. Vijf medewerkers in een metaalbedrijf willen ervoor zorgen dat die droom werkelijkheid wordt.

zondag 3 november
11:30 - 13:00 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Aapje Aram
Aapje Aram

Een medewerker van het natuurhistorisch museum Naturalis stuit in de collectie op een vergeten vat. Er blijkt een baby-orang-oetan in te zitten, eind 19e eeuw verzameld door Johann Büttikofer. Wat nu te doen met dit prachtige, aandoenlijke dier?

zondag 3 november
15:00 - 16:05 Naturalis
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Souvenir
The Souvenir

Een ambitieuze, maar tikkeltje verlegen filmstudent (Honor Swinton Byrne) wordt smoorverliefd op een charismatische, maar mysterieuze man (Tom Burke). Ze probeert de realiteit van fantasie te onderscheiden terwijl ze zich in deze intense en emotionele relatie stort.  

zondag 10 november
18:45 - 20:45 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven