2 - 11 nov 2018

Bride of Frankenstein

zondag 11 november

15:15 - 16:30 Trianon 2

 


In samenwerking met Eye tonen wij u hier de klassieker uit 1935, die het beroemde zwarte kapsel met de witte streep introduceerde. In dit vervolg op Frankenstein speelt Boris Karloff weer het monster met de moeren in zijn nek, die dit keer hoopt liefde te vinden op dezelfde manier die hem het leven gaf. Het verrassend ontroerende verhaal toont aan dat het ware monster de eenzaamheid in ons allen is.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
James WHALE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Bride of Frankenstein gaan, gaan ook naar:

De regisseur van Das Leben der Anderen is eindelijk terug en laat zijn perfect gestileerde licht weer schijnen op de waar- en onwaarheden van de donkere kanten van de Duitse geschiedenis, de relatie tussen daders en slachtoffers én Sebastian Koch.

maandag 5 november
12:15 - 15:23 Trianon 1
Meer info & tickets

Met zijn beste vrienden deelt outsider Turo één grote passie: zijn heavy metal band ‘Impaled Rektum’. Volg de Finse band op hun bizarre reis met een gestolen busje, een lijkkist, schreeuwende metal en heel veel rendieren.

donderdag 8 november
12:15 - 13:47 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Deze caleidoscopische collage is een ode aan San Francisco en een van de beste films aller tijden. De filmmakers verzamelden fragmenten uit meer dan honderd films en televisieseries, die samen een speelse, alternatieve versie van Alfred Hitchcocks Vertigo vormen.

zaterdag 10 november
15:15 - 16:18 Trianon 2
Meer info & tickets