2 - 11 nov 2018

Bride of Frankenstein

zondag 11 november

15:15 - 16:30 Trianon 2

 


In samenwerking met Eye tonen wij u hier de klassieker uit 1935, die het beroemde zwarte kapsel met de witte streep introduceerde. In dit vervolg op Frankenstein speelt Boris Karloff weer het monster met de moeren in zijn nek, die dit keer hoopt liefde te vinden op dezelfde manier die hem het leven gaf. Het verrassend ontroerende verhaal toont aan dat het ware monster de eenzaamheid in ons allen is.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
James WHALE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Bride of Frankenstein gaan, gaan ook naar:

Is het een clubavond? Een minifestival? We weten het zelf ook niet. Hoe dan ook: veel funk, soul, afro, jazz, hiphop, rock, reggae en ska en veel gezelligheid. Met TenTemPiès (Chili), Destructive Penguins, Animals of the Forest, Get The Funk Outta My Kitchen, Muji Roux en Strik & Strak’s Silent Disco.

zaterdag 10 november
20:15 - 02:15 Scheltema
Meer info & tickets

Aja, een jonge oplichter uit Mumbai, gaat op zoek naar zijn vader die hij nooit gekend heeft in dit bijzondere avontuur. Gebaseerd op de bestseller De Wonderbaarlijke Reizen van de Fakir die Vastzat in een Ikea-kast van Romain Puértolas.

zaterdag 3 november
14:15 - 15:47 Trianon 2
Meer info & tickets

Domme criminelen, ambitieuze plannen, familieproblemen. Mix deze ingrediënten met de soundtrack van Jamie XX en de gelikte stijl van Romain Gavras en je krijgt een telkens verrassende actiefilm die doet denken aan Snatch en Lock, Stock & Two Smoking Barrels.

zondag 4 november
21:45 - 23:25 Trianon 2
Meer info & tickets