31 okt - 10 nov 2019

Bride of Frankenstein

zondag 11 november

15:15 - 16:30 Trianon 2

 


In samenwerking met Eye tonen wij u hier de klassieker uit 1935, die het beroemde zwarte kapsel met de witte streep introduceerde. In dit vervolg op Frankenstein speelt Boris Karloff weer het monster met de moeren in zijn nek, die dit keer hoopt liefde te vinden op dezelfde manier die hem het leven gaf. Het verrassend ontroerende verhaal toont aan dat het ware monster de eenzaamheid in ons allen is.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
James WHALE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Bride of Frankenstein gaan, gaan ook naar:

Hearts Beat Loud is dé film voor hopeloze romantici met een passie voor muziek. Alleenstaande vader (Nick Offerman) begint een band met zijn dochter in de zomer voordat ze naar de universiteit gaat. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.

zaterdag 10 november
21:15 - 22:52 Trianon 3
Meer info & tickets

Na La Grande Bellezza en Youth is Paolo Sorrentino terug met Loro, een extravagant portret van de even decadente als controversiële Silvio Berlusconi. Wederom prachtig gefilmd en met Toni Servillo in de hoofdrol: dit wil je niet missen.

donderdag 8 november
15:45 - 18:15 Trianon 1
Meer info & tickets

Alex Ross Perry is terug op het LIFF met Her Smell, een intens portret van de getalenteerde maar zelfdestructieve muzikant Becky Something. Punk in elke zin van het woord, met een fenomenale Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrol.

zaterdag 10 november
16:30 - 18:45 Kijkhuis 1
Meer info & tickets