2 - 11 nov 2018

Bride of Frankenstein

zondag 11 november

15:15 - 16:30 Trianon 2

 


In samenwerking met Eye tonen wij u hier de klassieker uit 1935, die het beroemde zwarte kapsel met de witte streep introduceerde. In dit vervolg op Frankenstein speelt Boris Karloff weer het monster met de moeren in zijn nek, die dit keer hoopt liefde te vinden op dezelfde manier die hem het leven gaf. Het verrassend ontroerende verhaal toont aan dat het ware monster de eenzaamheid in ons allen is.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
James WHALE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Bride of Frankenstein gaan, gaan ook naar:

Drie Italiaanse tienermeisjes vieren het einde van de middelbare school tijdens een idyllische bootvakantie. Terwijl ze online alles delen worden hun onzekerheden en frustraties echter langzaamaan steeds duidelijker, in dit maatschappijkritische portret over de druk om perfect te zijn op social media.

zondag 11 november
13:15 - 14:35 Trianon 3
Meer info & tickets

In dit innemende regiedebuut van Paul Dano lijkt de veertienjarige Joe het enige redelijke lid van zijn familie. Een ontroerend familiedrama met ijzersterke acteerprestaties van Carey Mulligan en Jake Gyllenhaal.

zondag 11 november
14:45 - 16:29 Kijkhuis 1
Meer info & tickets

Nadat Monster Hunt in 2015 alle Chinese bezoekersrecords brak en ook op het LIFF een hit was, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven! In een wereld waarin mensen en monsters samen leven wordt Wuba, een babymonster voorbestemd om koning te worden, de enige die een oorlog kan voorkomen.

dinsdag 6 november
12:15 - 14:05 Trianon 2
Meer info & tickets