2 - 11 nov 2018

Bride of Frankenstein

zondag 11 november

15:15 - 16:30 Trianon 2

 


In samenwerking met Eye tonen wij u hier de klassieker uit 1935, die het beroemde zwarte kapsel met de witte streep introduceerde. In dit vervolg op Frankenstein speelt Boris Karloff weer het monster met de moeren in zijn nek, die dit keer hoopt liefde te vinden op dezelfde manier die hem het leven gaf. Het verrassend ontroerende verhaal toont aan dat het ware monster de eenzaamheid in ons allen is.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
James WHALE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Science & Cinema

Duur
75 minuten

Andere mensen die naar Bride of Frankenstein gaan, gaan ook naar:

Buenos Aires, 1971. De blonde krullen en babyface van de 17-jarige Carlitos geven hem de uitstraling van een filmster, maar binnenkort kent iedereen hem als ‘The Angel of Death’. Een intrigerend portret van een van Argentiniës beroemdste criminelen.

zondag 11 november
13:45 - 15:43 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

De gepensioneerde Diane (een fantastische Mary Kay Place) vult haar dagen met het helpen van anderen en met pogingen om nader tot haar drugsverslaafde zoon te komen. Maar wanneer ze steeds meer tijd voor zichzelf krijgt, komen herinneringen naar boven die ze liever had willen vergeten.

zaterdag 10 november
11:45 - 13:20 Trianon 3
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

zaterdag 10 november
19:00 - 20:45 Trianon 1
Meer info & tickets