vrijdag 1 november

21:30 - 23:27 Kijkhuis 1

November 2019. Het leek toen Blade Runner in 1982 gefilmd werd nog zo ver weg, maar inmiddels is er geen ontkomen meer aan. Wat is er van de dystopische visie van Ridley Scott werkelijkheid geworden? Geen vliegende auto’s helaas, en misschien ook niet zoveel neon, maar dat maakt het des te fascinerender om op 1 november nog één keer terug te kijken naar deze fantastische klassieker, met misschien wel de meest iconische rol van ‘onze’ Rutger Hauer.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Ridley SCOTT

Gesproken taal
English

Ondertiteling
Dutch

Programma onderdeel
Specials

Duur
117 minuten

Andere mensen die naar Blade Runner gaan, gaan ook naar:
LUX: Cold Case: Hammarskjöld
LUX: Cold Case: Hammarskjöld

Was het neerstorten van het vliegtuig van VN-baas Dag Hammarskjöld in 1961 wel een ongeluk? In deze spraakmakende documentaire stuit regisseur Mads Brügger in Afrika op een onthutsend internationaal complot. Algauw komt Brügger iets op het spoor dat nog veel groter is dan de moord op een VN-secretaris.

woensdag 6 november
16:00 - 18:23 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Mjólk
Mjólk

Nadat de zuivelcoöperatie het melkveebedrijf van Inga en haar man flink in de weg zit en haar man plotseling onder verdachte omstandigheden sterft, neemt Inga het heft in eigen handen en gaat de strijd aan met de melkmaffia.

donderdag 7 november
14:00 - 15:32 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
And Then We Danced
And Then We Danced

Een jonge danser probeert zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en  de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door Levin Akin (Certain People).  

maandag 4 november
17:00 - 18:46 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven