Best of LISFE 2019

zondag 3 november

11:30 - 13:00 Trianon 2

LIFF is niet het enige bekende filmfestival in Leiden. Kortefilmfestival LISFE, ieder jaar in mei in het Kijkhuis, krijgt internationaal steeds meer bekendheid en dit zorgt ervoor dat het ieder jaar meer kan bieden. Meer films van meer landen, meer regisseurs die op bezoek komen, en meer aandacht voor ieder onderwerp dat belicht dient te worden. Ook dit jaar heeft het LISFE-team een selectie in hun line-up gemaakt die ze het liefste willen delen met het LIFF-publiek.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Shorts

Duur
90 minuten

Andere mensen die naar Best of LISFE 2019 gaan, gaan ook naar:
Spider
Spider

Inés, Justo en Gerardo waren rechtse, anti-Allende radicalen in het Chili van de jaren 70. Nu zijn Inés en Justo gerespecteerde zakenmensen, maar hun verleden dreigt aan het licht te komen dankzij Gerardo. Een spannende thriller over de traumatische recente geschiedenis van Chili.

vrijdag 1 november
14:30 - 16:15 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Une Colonie
Une Colonie

Debuutfilm A Colony verrast als een oprechte coming-of-age tegen de achtergrond van Canada’s kolonialisme en inheemse cultuur, en viel al in de prijzen in Berlijn en bij de Canadese Oscars.

woensdag 6 november
19:00 - 20:42 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Calm With Horses
Calm With Horses

Op het afgelegen platteland van Ierland zorgt voormalig boxer Douglas "Arm" Armstrong voor zijn autistische zoontje, terwijl hij tegelijkertijd als handhaver voor een drugsdealende familie werkt. Hij wordt al verscheurd tussen deze twee werelden, maar zijn loyaliteit wordt pas echt op de proef gesteld als hij zijn eerste moord krijgt toegewezen.

vrijdag 1 november
14:15 - 15:56 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven