Behind the Curve

maandag 4 november

19:30 - 21:09 Academiegebouw

Feestje! Speciaal voor het 444-jarige bestaan van de Universiteit Leiden is er in samenwerking met het LIFF een speciaal ‘Science & Cinema’-programma ontwikkeld, met 4 bijzondere films op bijzondere locaties, een bijzonder randprogramma, en voor € 4,44 bijzonder goed geprijsd!
De aarde plat? Ronduit belachelijk toch? Toch groeit de zogenaamde ‘Flat Earthers’ beweging gestaag. Behind the Curve staat bol van interessante personages, die er van overtuigd zijn dat een wereldwijde samenzwering de waarheid voor ons verborgen houdt. Natuurkundige en filosoof Victor Gijsbers en Professor in de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen Frans van Lunteren zullen de documentaire toelichten, en misschien ook wel verklappen of de aarde nou plat of rond is!
Normaal ticket
€ 4,44

Regisseur
Daniel J. CLARK

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen Ondertiteling

Programma onderdeel
Science & Cinema: 444 edition

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Behind the Curve gaan, gaan ook naar:
Sorry We Missed You
Sorry We Missed You

Na deze film zul je nooit meer boos worden op een vertraagde pakketbezorger. Ken Loach (I, Daniel Blake) schiet weer raak in dit Britse drama over een bezorger en zijn gezin die proberen rond te komen in Engeland.

zondag 3 november
19:15 - 20:57 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!

Ontroerende oermensen, kosmische catastrofes en toverachtige technologieën: wetenschap en technologie zit vol rare, lachwekkende en inspirerende beelden. Volkskrant-wetenschapsredacteuren Maarten Keulemans en George van Hal leiden je een avond lang rond door de meest opmerkelijke voorbeelden.  

donderdag 7 november
21:15 - 23:15 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
A Tale of Three Sisters
A Tale of Three Sisters

In een klein dorpje in het noorden van Turkije doet een vader er alles aan om zijn dochters een beter leven te geven. De drie zussen worden allemaal naar een andere rijke familie gestuurd, als pleegkind en als dienstmeid. En allemaal keren ze om andere redenen terug. Zijn ze thuis toch beter af?

maandag 4 november
19:15 - 21:03 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven