Behind the Curve

maandag 4 november

19:30 - 21:09 Academiegebouw

Feestje! Speciaal voor het 444-jarige bestaan van de Universiteit Leiden is er in samenwerking met het LIFF een speciaal ‘Science & Cinema’-programma ontwikkeld, met 4 bijzondere films op bijzondere locaties, een bijzonder randprogramma, en voor € 4,44 bijzonder goed geprijsd!
De aarde plat? Ronduit belachelijk toch? Toch groeit de zogenaamde ‘Flat Earthers’ beweging gestaag. Behind the Curve staat bol van interessante personages, die er van overtuigd zijn dat een wereldwijde samenzwering de waarheid voor ons verborgen houdt. Natuurkundige en filosoof Victor Gijsbers en Professor in de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen Frans van Lunteren zullen de documentaire toelichten, en misschien ook wel verklappen of de aarde nou plat of rond is!
Normaal ticket
€ 4,44

Regisseur
Daniel J. CLARK

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen Ondertiteling

Programma onderdeel
Science & Cinema: 444 edition

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Behind the Curve gaan, gaan ook naar:
Harajuku
Harajuku

Vilde is gefascineerd door Harajuku, de beroemde bruisende wijk in Tokyo, en wanneer haar wereld onverwachts compleet op zijn kop komt te staan, wil ze maar één ding: daarheen vluchten. Een Noorse film zoals je nog niet eerder hebt gezien, donker maar met een kleurrijk randje.

zondag 10 november
12:00 - 13:22 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Lucky Grandma
Lucky Grandma

De geweldige hoofdrolspeelster van deze film, een kettingrokende Chinese oma, gaat all in in het casino. Helaas heeft ze niet het geluk waar ze op hoopte, waardoor ze midden in een bendeoorlog terecht komt.

zaterdag 2 november
14:15 - 15:55 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Judy
Judy

Het meeslepende verhaal van Judy Garland, die veel meer was dan alleen dat meisje uit The Wizard of Oz, vertolkt door Renée Zellweger, die op haar beurt andermaal laat zien dat ze veel meer is dan alleen Bridget Jones.  

woensdag 6 november
14:00 - 15:58 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven