Behind the Curve

maandag 4 november

19:30 - 21:09 Academiegebouw

Feestje! Speciaal voor het 444-jarige bestaan van de Universiteit Leiden is er in samenwerking met het LIFF een speciaal ‘Science & Cinema’-programma ontwikkeld, met 4 bijzondere films op bijzondere locaties, een bijzonder randprogramma, en voor € 4,44 bijzonder goed geprijsd!
De aarde plat? Ronduit belachelijk toch? Toch groeit de zogenaamde ‘Flat Earthers’ beweging gestaag. Behind the Curve staat bol van interessante personages, die er van overtuigd zijn dat een wereldwijde samenzwering de waarheid voor ons verborgen houdt. Natuurkundige en filosoof Victor Gijsbers en Professor in de Geschiedenis van de Natuurwetenschappen Frans van Lunteren zullen de documentaire toelichten, en misschien ook wel verklappen of de aarde nou plat of rond is!
Normaal ticket
€ 4,44

Regisseur
Daniel J. CLARK

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen Ondertiteling

Programma onderdeel
Science & Cinema: 444 edition

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Behind the Curve gaan, gaan ook naar:
Late Night
Late Night

Emma Thompson’s carrière als talkshowhost wordt gered door frisse wervelwind Mindy Kahling, die haar leert dat millennials helemaal niet zo eng zijn. Een vrolijke komedie over vriendschap, cultuurverschillen en overleven in een wereld die (gelukkig) snel verandert.  

dinsdag 5 november
16:45 - 18:27 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bellbird
Bellbird

Deze rustige maar krachtige debuutfilm neemt je mee naar een klein plattelandsdorpje in Nieuw-Zeeland, waar een vader en zoon hun leven opnieuw vorm proberen te geven na een tragische dood in de familie.

dinsdag 5 november
15:00 - 16:35 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Maternal
Maternal

Tienermoeders Lu en Fati wonen in een religieuze opvang in Buenos Aires. Wanneer een van hen wegloopt, neemt jonge non Paola de zorg voor haar baby op zich. Deze ingetogen, bedachtzame film is het narratieve debuut van documentairemaakster Maura Delphero.

zondag 10 november
15:15 - 16:46 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven