2 - 11 nov 2018

Baraka + Matteo Myderwyk

zaterdag 10 november

20:00 - 21:36 Volkenkunde

Matteo Myderwyk is terug op het LIFF! Nadat zijn live-begeleiding van Fantastic Planet vorig jaar een van de absolute hoogtepunten van het festival was waagt hij zich ditmaal aan Baraka, een prachtige collage van natuur en religie, die perfect past bij het programma dat LIFF speciaal heeft samengesteld voor het Museum Volkenkunde voor hun tentoonstelling over Bali. Geniet van de indrukwekkende cinematografie en prachtige muziek in het museum.


Bij binnenkomst ontvang je bovendien een vrijkaartje waarmee je tot 16 november de tentoonstelling over Bali kunt bezoeken. Het is niet mogelijk de tentoonstelling na afloop van de voorstelling te bezoeken.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Ron FRICKE

Gesproken taal
Geen

Ondertiteling
Geen

Festivalroute
Roadie

Programma onderdeel
Specials

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Baraka + Matteo Myderwyk gaan, gaan ook naar:

Na ons de zondvloed. DJ’s Joost van Bellen en St. Paul laten de draaitafels zingen van genot op deze fissa die staat voor disco, Italo, postpunk, house en la dolce vita. Dansje, drankje, shiny visuals, spectaculaire aankleding: deze wil je niet missen.

vrijdag 9 november
22:00 - 04:00 Gebr. De Nobel
Meer info & tickets

Rami Malek gaat voor de Oscar en is Freddie Mercury in deze ontroerende feel-good biopic die laat zien hoe de charismatische wereldster zijn muziek, zijn publiek, zijn geliefden (man en vrouw) en zichzelf tot ongekende en ogenschijnlijk onmogelijke hoogtes probeerde te drijven. Ready, Freddie?

maandag 5 november
18:45 - 20:59 Trianon 1
Meer info & tickets

Ethan Hawke imponeert dit keer achter de camera met zijn sfeervolle portret van de haast vergeten countryheld Blaze Foley. Een liefdevol eerbetoon en een prachtige doorbraakrol van nieuwkomer Ben Dickey.

zondag 4 november
11:45 - 13:54 Trianon 3
Meer info & tickets