31 okt - 10 nov 2019

Baraka + Matteo Myderwyk

zaterdag 10 november

20:00 - 21:36 Volkenkunde

Matteo Myderwyk is terug op het LIFF! Nadat zijn live-begeleiding van Fantastic Planet vorig jaar een van de absolute hoogtepunten van het festival was waagt hij zich ditmaal aan Baraka, een prachtige collage van natuur en religie, die perfect past bij het programma dat LIFF speciaal heeft samengesteld voor het Museum Volkenkunde voor hun tentoonstelling over Bali. Geniet van de indrukwekkende cinematografie en prachtige muziek in het museum.


Bij binnenkomst ontvang je bovendien een vrijkaartje waarmee je tot 16 november de tentoonstelling over Bali kunt bezoeken. Het is niet mogelijk de tentoonstelling na afloop van de voorstelling te bezoeken.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Ron FRICKE

Gesproken taal
Geen

Ondertiteling
Geen

Festivalroute
Roadie

Programma onderdeel
Specials

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Baraka + Matteo Myderwyk gaan, gaan ook naar:

Hearts Beat Loud is dé film voor hopeloze romantici met een passie voor muziek. Alleenstaande vader (Nick Offerman) begint een band met zijn dochter in de zomer voordat ze naar de universiteit gaat. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.

vrijdag 9 november
11:30 - 13:07 Trianon 1
Meer info & tickets

Het is alweer 30(!) jaar geleden dat de inmiddels legendarische anime Akira in de bioscopen verscheen en een generatie sciencefiction-liefhebbers beïnvloedde, onder wie de Londense producer en rapper GAIKA. Hij bracht een hommage aan Akira door een complete remix van geluid én beeld te maken. Een volledig nieuwe en once in a lifetime ervaring!

dinsdag 6 november
20:00 - 22:00 Gebr. De Nobel
Meer info & tickets

De jonge journalist Gauthier komt erachter dat hij de buitenechtelijke zoon is van de beroemde Franse chansonnier Guy Jamet. Guy heeft tussen de jaren 60 en 90 met wisselend succes de podia en hitlijsten bestormd en maakt zich nu op voor een tour rondom een ‘best of’-album. Gauthier besluit een documentaire over Guy te maken en met behulp van anekdotes, vintage videoclips en de interacties met fans en collega’s krijgen we een inkijkje in de wondere wereld van Guy Jamet. Regisseur Alex Lutz speelt met verve zelf de rol van de veel oudere Guy in deze mockumentary extraordinaire.

woensdag 7 november
16:45 - 18:26 Kijkhuis 2
Meer info & tickets