2 - 11 nov 2018

Baraka + Matteo Myderwyk

zaterdag 10 november

20:00 - 21:36 Volkenkunde

Matteo Myderwyk is terug op het LIFF! Nadat zijn live-begeleiding van Fantastic Planet vorig jaar een van de absolute hoogtepunten van het festival was waagt hij zich ditmaal aan Baraka, een prachtige collage van natuur en religie, die perfect past bij het programma dat LIFF speciaal heeft samengesteld voor het Museum Volkenkunde voor hun tentoonstelling over Bali. Geniet van de indrukwekkende cinematografie en prachtige muziek in het museum.


Bij binnenkomst ontvang je bovendien een vrijkaartje waarmee je tot 16 november de tentoonstelling over Bali kunt bezoeken. Het is niet mogelijk de tentoonstelling na afloop van de voorstelling te bezoeken.

Normaal ticket
€ 12,5

Regisseur
Ron FRICKE

Gesproken taal
Geen

Ondertiteling
Geen

Festivalroute
Roadie

Programma onderdeel
Specials

Duur
96 minuten

Andere mensen die naar Baraka + Matteo Myderwyk gaan, gaan ook naar:

Rami Malek gaat voor de Oscar en is Freddie Mercury in deze ontroerende feel-good biopic die laat zien hoe de charismatische wereldster zijn muziek, zijn publiek, zijn geliefden (man en vrouw) en zichzelf tot ongekende en ogenschijnlijk onmogelijke hoogtes probeerde te drijven. Ready, Freddie?

maandag 5 november
18:45 - 20:59 Trianon 1
Meer info & tickets

Théo viert zijn achttiende verjaardag alleen bij een rockconcert. Daar ontmoet hij Mag, en ondanks de verschillen tussen de twee ontstaat er al snel een romance. Maar Théo moet aan het einde van de zomer verhuizen, ver weg van een pijnlijk verleden.

vrijdag 9 november
17:15 - 18:42 Trianon 2
Meer info & tickets

Alex Ross Perry is terug op het LIFF met Her Smell, een intens portret van de getalenteerde maar zelfdestructieve muzikant Becky Something. Punk in elke zin van het woord, met een fenomenale Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrol.

woensdag 7 november
21:30 - 23:45 Trianon 2
Meer info & tickets