vrijdag 8 november

11:15 - 12:52 Trianon 2

De 33-jarige Tamás heeft liefdesverdriet als zijn vriendin Anna het uitmaakt terwijl ze op studiereis is in Parijs. Gek van zelfmedelijden gaat hij in zijn herinneringen op zoek naar het antwoord op de vraag of liefde alleen bestaat als het verdwijnt. Deze ontzettend originele Hongaarse film ligt ergens tussen Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Charlie en Hannah Gaan Uit in. Een melancholische dramedy met muzikale hoogtepunten en fantastische edits.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Gábor Reisz

Gesproken taal
Hongaars

Ondertiteling
Engels

Programma onderdeel
Panorama

Duur
97 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar Bad Poems gaan, gaan ook naar:
Funked Up @ LIFF 2019
Funked Up @ LIFF 2019

Is het een clubavond? Een minifestival? We weten het zelf ook niet. Hoe dan ook: veel funk, soul, afro, jazz, hiphop, rock, reggae en ska en veel gezelligheid. Met Broken Brass Ensemble, Love The System, Mungo Bungo, Kiloknallers, De Nachtelijke Escapades en Strik & Strak’s Silent Disco.

vrijdag 8 november
20:30 - 02:00 Scheltema
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Vai
Vai

Deze mozaïekvertelling, gemaakt door 9 vrouwelijke Pacifische filmmakers, gefilmd in 7 verschillende Pacifische landen (Fiji, Tonga, de Salomonseilanden, Kuki Airani (Cookeilanden), Samoa, Niue en Aotearoa (Nieuw Zeeland)), neemt je mee op een reis die draait om het kracht putten uit cultuur, gedurende de levensloop van één vrouw: Vai. 

zaterdag 9 november
15:00 - 16:46 Old School
Meer info & ticketsMeer info & tickets
System Crasher
System Crasher

In dit intense maar indrukwekkende drama volgen we de 9-jarige Benni, die door haar plotselinge maar zeer heftige woede-uitbarstingen maar geen thuis kan vinden. We zien zowel de lieve als onhandelbare kanten van Benni en leven daarom extra mee met deze ‘system crasher’.

zaterdag 9 november
11:45 - 13:43 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven