2 - 11 nov 2018

Assassination Nation

zaterdag 10 november

19:15 - 21:03 Trianon 2

 


Wanneer een heel stadje wordt gehackt en daardoor al zijn geheimen bloot komen te liggen, is de ontstane chaos zo groot dat er wordt besloten om het complete stadje maar in quarantaine te plaatsen. In deze wanorde worden vier tienermeisjes aangewezen die, door hun status op social media, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Wanneer de jacht is geopend, ontstaat een bloederig gevecht dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek en een zure kijk op onze verknochtheid aan onze smartphones.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Sam LEVINSON

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar Assassination Nation gaan, gaan ook naar:

Na het succes van Operation Mekong is Dante Lam terug op het LIFF met nog meer actiespektakel. In Operation Red Sea is een terroristenaanval aanstaande en alleen China’s special forces hebben de dodelijke vaardigheden en precisie om het te kunnen stoppen.

zondag 11 november
21:15 - 23:37 Trianon 2
Meer info & tickets

Een zwarte telemarketeer ontdekt een magische sleutel tot zakelijk succes. Maar aangekomen in de bovenste regionen van de bedrijfshiërarchie ontdekt hij bizarre dingen. Een politieke komedie met een hoog WTF gehalte. Michel Gondry met een overdosis zou nog iets minder geks maken. Gelukkig.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Trianon 3
Meer info & tickets

Krankzinnige en tragische komedie die maar al te goed laat zien hoe eenvoudig onze hele wereld in korte tijd in elkaar kan storten. Zeven verhalen die elk op hun eigen manier ontsporen. Aanrader voor liefhebbers van Wild Tales, Burn After Reading en valium.

zaterdag 3 november
12:00 - 13:40 Trianon 3
Meer info & tickets