2 - 11 nov 2018

Assassination Nation

zaterdag 10 november

19:15 - 21:03 Trianon 2

 


Wanneer een heel stadje wordt gehackt en daardoor al zijn geheimen bloot komen te liggen, is de ontstane chaos zo groot dat er wordt besloten om het complete stadje maar in quarantaine te plaatsen. In deze wanorde worden vier tienermeisjes aangewezen die, door hun status op social media, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Wanneer de jacht is geopend, ontstaat een bloederig gevecht dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek en een zure kijk op onze verknochtheid aan onze smartphones.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Sam LEVINSON

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar Assassination Nation gaan, gaan ook naar:

Een man, geboren zonder het vermogen pijn te voelen, gaat op een missie om 100 vijanden te verslaan in deze over-the-top actieknaller die het beste van Bollywood, superheldenfilms en martial arts op geniale en ludieke wijze combineert. Terechte winnaar van Midnight Madness in Toronto.

woensdag 7 november
11:45 - 13:56 Trianon 2
Meer info & tickets

Een dodelijke aanval tijdens het verjaardagsfeest van een vechtkunstmeester verandert de feestvreugde direct. Alleen het jongetje Li Tianran ontsnapt. Jaren later wordt Li gedreven door zijn eigen drang om wraak te nemen op Zhu en Nemoto, de mannen die zijn meester hebben vermoord.

maandag 5 november
21:15 - 23:32 Trianon 2
Meer info & tickets

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

woensdag 7 november
19:00 - 20:40 Trianon 2
Meer info & tickets