2 - 11 nov 2018

Assassination Nation

zaterdag 10 november

19:15 - 21:03 Trianon 2

 


Wanneer een heel stadje wordt gehackt en daardoor al zijn geheimen bloot komen te liggen, is de ontstane chaos zo groot dat er wordt besloten om het complete stadje maar in quarantaine te plaatsen. In deze wanorde worden vier tienermeisjes aangewezen die, door hun status op social media, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Wanneer de jacht is geopend, ontstaat een bloederig gevecht dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek en een zure kijk op onze verknochtheid aan onze smartphones.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Sam LEVINSON

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Geen ondertiteling

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Bonkers!

Duur
108 minuten

Andere mensen die naar Assassination Nation gaan, gaan ook naar:

Krankzinnige en tragische komedie die maar al te goed laat zien hoe eenvoudig onze hele wereld in korte tijd in elkaar kan storten. Zeven verhalen die elk op hun eigen manier ontsporen. Aanrader voor liefhebbers van Wild Tales, Burn After Reading en valium.

zaterdag 3 november
12:00 - 13:40 Trianon 3
Meer info & tickets

Een Britse journaliste doet onderzoek naar de manier waarop IS vrouwen werft. Wanneer een extremistische recruiter op haar Facebookprofiel reageert, komt het proces wel heel dichtbij. Deze nagelbijter speelt zich volledig af op computerschermen, wat het geheel nog beklemmender maakt.

vrijdag 9 november
19:15 - 21:00 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Darren Aronofsky’s psychologische thriller Pi laat zien hoe de superintelligente wiskundige Max met behulp van de wetenschap orde probeert te vinden in de chaos om zo zijn neurose in bedwang te houden. Te zien in het Science & Cinema-programma, waar wetenschap en film samenkomen.

maandag 5 november
16:30 - 17:54 Trianon 2
Meer info & tickets