2 - 11 nov 2018

Anna and the Apocalypse

zaterdag 10 november

21:45 - 23:32 Trianon 2

High School Musical meets The Walking Dead meets A Christmas Carol in Anna and the Apocalypse! Wanneer het slaperige stadje Little Haven tijdens Kerstmis belaagd wordt door een zombieplaag, moeten Anna met haar schoolvrienden vechten, zingen en dansen om de horde ondoden te overleven. Al gauw ontdekken ze dat een tiener zijn net zo lastig is als overleven, zelf als het einde van de wereld nabij is. Deze unieke combinatie van horror en musical kreeg goede kritieken en wordt gepresenteerd in samenwerking met het Imagine Filmfestival.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
John MCPHAIL

Cast
Ella HUNT, Mark BENTON, Paul KAYE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Bonkers!, LIFF + Imagine

Duur
107 minuten

Andere mensen die naar Anna and the Apocalypse gaan, gaan ook naar:

Een man, geboren zonder het vermogen pijn te voelen, gaat op een missie om 100 vijanden te verslaan in deze over-the-top actieknaller die het beste van Bollywood, superheldenfilms en martial arts op geniale en ludieke wijze combineert. Terechte winnaar van Midnight Madness in Toronto.

woensdag 7 november
11:45 - 13:56 Trianon 2
Meer info & tickets

Wanneer een heel stadje wordt gehackt, worden in de chaos die ontstaat vier meisjes aangewezen die, door hun social-media-presence, de uitgelezen zondebokken kunnen zijn. Een bloederig gevecht ontstaat dat raast en tiert op het doek. Harde actie wordt afgewisseld door bijtende sociale kritiek.

zaterdag 10 november
19:15 - 21:03 Trianon 2
Meer info & tickets

Na het succes van Operation Mekong is Dante Lam terug op het LIFF met nog meer actiespektakel. In Operation Red Sea is een terroristenaanval aanstaande en alleen China’s special forces hebben de dodelijke vaardigheden en precisie om het te kunnen stoppen.

zondag 11 november
21:15 - 23:37 Trianon 2
Meer info & tickets