2 - 11 nov 2018

Anna and the Apocalypse

zaterdag 10 november

21:45 - 23:32 Trianon 2

High School Musical meets The Walking Dead meets A Christmas Carol in Anna and the Apocalypse! Wanneer het slaperige stadje Little Haven tijdens Kerstmis belaagd wordt door een zombieplaag, moeten Anna met haar schoolvrienden vechten, zingen en dansen om de horde ondoden te overleven. Al gauw ontdekken ze dat een tiener zijn net zo lastig is als overleven, zelf als het einde van de wereld nabij is. Deze unieke combinatie van horror en musical kreeg goede kritieken en wordt gepresenteerd in samenwerking met het Imagine Filmfestival.

Normaal ticket
€ 9
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
John MCPHAIL

Cast
Ella HUNT, Mark BENTON, Paul KAYE

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Festivalroute
Thrill-seeker

Programma onderdeel
Bonkers!, LIFF + Imagine

Duur
107 minuten

Andere mensen die naar Anna and the Apocalypse gaan, gaan ook naar:

Cultregisseur David Cronenberg maakte met eXistenZ (1999) een film die zijn tijd ver vooruit was. Zijn dystopische kijk op games en virtual reality is in de snel gedigitaliseerde wereld alleen maar relevanter, en nog steeds gewoon steengoed.

donderdag 8 november
16:30 - 18:07 Trianon 2
Meer info & tickets

Werken als smokkelaar, drugsdealer én FBI-informant en dat allemaal voor je zeventiende verjaardag. Het overkwam Richard Werche Jr, oftewel ‘White Boy Rick’. Een flitsend, aangrijpend en waargebeurd verhaal met niemand minder dan Matthew ‘alright, alright, alright’ McConaughey.

donderdag 8 november
14:15 - 16:06 Kijkhuis 2
Meer info & tickets

Grey Trace krijgt na een ongeluk een chip in zijn nek geplaatst waardoor hij zijn lichaam weer kan bewegen. De chip, STEM genaamd, blijkt echter veel meer te kunnen dan alleen het opvolgen van Grey’s orders. Een spectaculaire en komische actiefilm.

woensdag 7 november
19:00 - 20:40 Trianon 2
Meer info & tickets