And Then We Danced

zondag 3 november

11:45 - 13:31 Kijkhuis 2

Merab (Levan Gelbakhiani) danst al vanaf jonge leeftijd bij het Nationaal Georgisch Ensemble, met zijn partner Mary. Zijn wereld wordt echter compleet op zijn kop gezet als de zorgeloze Iraki zich bij het gezelschap aansluit, en zich ontpopt als Merab’s grootste rivaal en diepste verlangen, en Merab dwingt om zijn gevoelens voor mannen te rijmen met de onderdrukkende en conservatieve Georgische maatschappij. Ontroerend verhaal over liefde, vooroordelen en de vrijheden en restricties van de taal van dans, op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door de Levin Atkin (Certain People). Genomineerd voor de Queer Palm in Cannes en winnaar van de prijs voor beste acteur op de filmfestivals van Sarajevo en Odessa.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Levan AKIN

Cast
Ana JAVAKISHVILI, Bachi VALISHVILI, Levan GELBAKHIANI

Gesproken taal
Georgisch

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
106 minuten

Deze film draait ook op

 • maandag
  4 november
  17:00
  Kijkhuis 2
  TicketsTickets
 • donderdag
  7 november
  21:30
  Kijkhuis 2
Andere mensen die naar And Then We Danced gaan, gaan ook naar:
The Friend
The Friend

Nadat Matthew en zijn vrouw Nicole (Casey Affleck & Dakota Johnson) te horen krijgen dat Nicole nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt het echtpaar onverwachte steun van hun beste vriend Dane (Jason Segel) in dit waargebeurde bitterzoete drama.

zondag 10 november
14:00 - 16:04 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Litigante
Litigante

Silvia heeft het op z’n zachtst gezegd niet makkelijk. De alleenstaande moeder en advocate is betrokken bij een corruptieschandaal en haar moeder, Letitia, is ernstig ziek. Toch begint Silvia juist op dit moment - voor het eerst in jaren - aan een romance.

zaterdag 2 november
16:15 - 17:48 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Flatland
Flatland

Natalies huwelijksnacht verloopt ronduit rampzalig en leidt tot een ongelukkige moord. Ze vlucht te paard, met haar beste en hoogzwangere vriendin Poppie. Deze excentrieke en kleurrijke film verrast in zijn stijl en kijk op het leven in een afgezonderde en verlaten Zuid-Afrikaanse regio.  

maandag 4 november
16:15 - 18:12 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven