A Tale of Three Sisters

vrijdag 8 november

11:45 - 13:33 Kijkhuis 2

Tussen de bergen op het platteland in het Noorden van Turkije leeft een weduwnaar met zijn drie dochters. Hij doet er alles aan om hen een beter leven te geven. De drie zussen worden los van elkaar naar rijke families gestuurd als pleegkind en als dienstmeid. Alledrie keren ze terug om diverse redenen. Opgesloten binnen het prachtige Turkse landschap vraagt de vader zich af wat hij nog voor ze kan doen. A Tale of Three Sisters werd geselecteerd voor de Gouden Beer op het 69ste Internationale Filmfestival van Berlijn.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Emin ALPER

Gesproken taal
Turks

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar A Tale of Three Sisters gaan, gaan ook naar:
Flatland
Flatland

Natalies huwelijksnacht verloopt ronduit rampzalig en leidt tot een ongelukkige moord. Ze vlucht te paard, met haar beste en hoogzwangere vriendin Poppie. Deze excentrieke en kleurrijke film verrast in zijn stijl en kijk op het leven in een afgezonderde en verlaten Zuid-Afrikaanse regio.  

maandag 4 november
16:15 - 18:12 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
The Farewell
The Farewell

Wanneer de geliefde grootmoeder van Billi (Awkwafina) ongeneeslijk ziek blijkt te zijn, besluit de familie dit niet te vertellen maar in plaats daarvan een bruiloft in scène te zetten om nog één keer samen te komen. Gebaseerd op een waargebeurde leugen!

vrijdag 1 november
19:00 - 20:40 Trianon 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Seberg
Seberg

Hollywood, 1968. Nouvelle Vague-ster en wereldwijd stijlicoon Jean Seberg keert terug uit Parijs. Al snel wordt ze onderwerp van een FBI-onderzoek naar haar banden met de burgerrechtenbeweging. Kristen Stewart speelt Seberg met verve in deze intrigerende biopic. 

zondag 10 november
16:30 - 18:06 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven