A Tale of Three Sisters

vrijdag 8 november

11:45 - 13:33 Kijkhuis 2

Tussen de bergen op het platteland in het Noorden van Turkije leeft een weduwnaar met zijn drie dochters. Hij doet er alles aan om hen een beter leven te geven. De drie zussen worden los van elkaar naar rijke families gestuurd als pleegkind en als dienstmeid. Alledrie keren ze terug om diverse redenen. Opgesloten binnen het prachtige Turkse landschap vraagt de vader zich af wat hij nog voor ze kan doen. A Tale of Three Sisters werd geselecteerd voor de Gouden Beer op het 69ste Internationale Filmfestival van Berlijn.
 
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Emin ALPER

Gesproken taal
Turks

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Panorama

Duur
108 minuten

Deze film draait ook op

Andere mensen die naar A Tale of Three Sisters gaan, gaan ook naar:
Fahim
Fahim

De achtjarige Fahim en zijn vader moeten hun geboorteland Bangladesh ontvluchten. Aangekomen in Frankrijk lijkt de situatie hopeloos, totdat Fahims talenten als schaker worden ontdekt door de Franse schaakmeester Sylvain. Inspirerende en aangrijpende film, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Fahim Mohammad.

maandag 4 november
12:00 - 13:50 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Beats
Beats

Twee Schotse tienervrienden beleven in de zomer van 1994 hun laatste nacht uit samen, voor ze door het leven worden gescheiden. Een universeel verhaal over vriendschap, verzet en de kracht van samen sterk staan, op het ritme van een opzwepende soundtrack.  

woensdag 6 november
12:30 - 14:06 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Luce
Luce

Sinds zijn adoptie uit Eritrea lijkt Luce zich ontwikkeld te hebben tot de perfecte student. Dan doet zijn lerares (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter (Naomi Watts en Tim Roth) geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

maandag 4 november
11:45 - 13:34 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven