10 Things I Hate About You

dinsdag 5 november

21:15 - 22:52 Kijkhuis 1

Waar zouden we als maatschappij zijn zonder Heath, zingend op een trap, met dat haar, met die glimlach? Zonder Julia, met haar middelmatige maar hartverscheurende dichttalent? Nergens, dat is het antwoord, helemaal nergens. En ja, misschien haten we wel hoe dubieus het feminisme in deze adaptatie van The Taming of the Shrew is, en misschien haten we wel hoe het nog zoveel meer had kunnen zijn.. Maar we haten vooral hoe we deze film niet haten. Niet eens een klein beetje. Niet eens helemaal niet.
Normaal ticket
€ 10,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
Gil Junger

Gesproken taal
Engels

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
1999

Duur
97 minuten

Andere mensen die naar 10 Things I Hate About You gaan, gaan ook naar:
The Invisible Life of Eurídice Gusmão
The Invisible Life of Eurídice Gusmão

Rio de Janeiro, 1950. Zoals zoveel vrouwen van deze generatie, zijn de zussen Guida en Eurídice Gusmão onzichtbaar in de ogen van de maatschappij. Als ze na een dramatische gebeurtenis gedwongen worden apart te leven, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. 

vrijdag 8 november
16:15 - 18:34 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Sneak Preview 2019
Sneak Preview 2019

Trainspotting meets Twilight in dit vervolg op het kippenvelbezorgende familiedrama SLASH iconische horrorsensatie gebaseerd op de verhalen van Stephen King, die een ‘bescheiden’ succes waren in de jaren 70 en waar elke schrijver nog steeds een moord voor zou doen... Met een ontred(rum)derde Ewan McGregor als de inmiddels volwassen geworden Danny, die het ook dit keer op moet nemen tegen alcoholisme en andere duistere, bovennatuurlijke zaken.  Als allereerste van Nederland in de bioscoop!

woensdag 6 november
21:30 - 23:56 Trianon 3
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!
Volkskrant Presents: A Moment of Science, Please!

Ontroerende oermensen, kosmische catastrofes en toverachtige technologieën: wetenschap en technologie zit vol rare, lachwekkende en inspirerende beelden. Volkskrant-wetenschapsredacteuren Maarten Keulemans en George van Hal leiden je een avond lang rond door de meest opmerkelijke voorbeelden.  

donderdag 7 november
21:15 - 23:15 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven