25 jaar Leids Koraal

zondag 3 november

11:00 - 11:25 Trianon 1

Het resultaat van 25 jaar lang filmen: Leids Koraal is de ultieme documentaire over het Leidse 3 oktoberfeest. Ga met LIFF eenmalig aan de lal in de grootste zaal van het festival. Een must voor de echte Leienaar.
Het 3 oktoberfeest in Leiden herdenkt het Leids ontzet in 1574. Sinds 1886 organiseert de 3 octobervereeniging ieder jaar dit grootse gebeuren.
Het feest bevat heel wat traditionele onderdelen. Daardoor behoort het feest sinds 2019 tot het immateriële erfgoed van Nederland.
Ieder jaar zijn er vaste traditionele onderdelen, zoals de Koraalzang in het Van der Werfpark om 08.00 uur in de ochtend.
Van dit bijzondere traditionele programmaonderdeel heeft André van der Tuijn sinds 1992 filmopnamen gemaakt. De film 25 jaar Leids koraal is een compilatie van vele jaren Koraalzang en Koraalrede’s. Echt Leids!
Normaal ticket
€ 7,5
Cinevilleticket
€ 0

Regisseur
André van der Tuijn

Gesproken taal
Nederlands

Ondertiteling
Nederlands

Programma onderdeel
Specials

Duur
20 minuten

Andere mensen die naar 25 jaar Leids Koraal gaan, gaan ook naar:
La Belle Époque
La Belle Époque

Als je terug kon gaan naar de goeie ouwe tijd, zou het daar dan beter zijn? Dat ontdekt Victor, een gedesillusioneerde zestiger wiens leven op zijn kop gezet wordt als hij de kans krijgt terug te keren naar de meest gedenkwaardige week uit zijn leven.  

vrijdag 8 november
21:30 - 23:23 Kijkhuis 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Lucky Grandma
Lucky Grandma

De geweldige hoofdrolspeelster van deze film, een kettingrokende Chinese oma, gaat all in in het casino. Helaas heeft ze niet het geluk waar ze op hoopte, waardoor ze midden in een bendeoorlog terecht komt.

zaterdag 9 november
14:15 - 15:55 Kijkhuis 1
Meer info & ticketsMeer info & tickets
Bye Bye Britain Brunch
Bye Bye Britain Brunch

De Brexit is uitgesteld, en zo ook de Bye Bye Britain Brunch. De Britse films gaan natuurlijk wel door. In plaats van 'genieten' van een Britse brunch, kunt u nu genieten van frisse lucht in de bioscoop door het gebrek aan bonen, spek en eieren. 

vrijdag 1 november
11:00 - 11:30 Trianon 2
Meer info & ticketsMeer info & tickets

Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven