Bij een filmfestival draait het om meer dan alleen maar film kijken, dus zijn er aan het specialsprogramma van het LIFF bijzondere elementen toegevoegd om alle, ja alle, zintuigen te stimuleren dan wel uit te schakelen. Ervaar niet alleen films op unieke locaties als het Rijksmuseum van Oudheden, Museum Volkenkunde, Naturalis of de Wibar, maar voel, zing, dans, proef en ruik mee tijdens bijzondere filmvertoningen of op een van onze feestjes!

zondag 10 november

Kids Filmgala 2019

Specials

11:30 - 13:30 Stadsgehoorzaal

Kinderen opgelet! Loop tijdens het Leiden International Film Festival op zondagmiddag 10 november als een echte filmster over de rode loper, ga op de foto met een heuse limousine én geniet van de film Circus Noël. Parents not allowed!

meer info


I Am Rembrandt

Specials

11:45 - 12:30 Trianon 2

De documentaire I Am Rembrandt schetst een informatief, kritisch en hilarisch beeld van het Rembrandtjaar in Leiden en onderzoekt zo de gevolgen van de vercommercialisering van cultureel erfgoed.   

meer info


Down to Earth

Specials

14:00 - 15:30 Volkenkunde

Reis de wereld rond met een Nederlands gezin dat op mooie wijze vastlegt hoe ze op zes verschillende continenten kennismaken met inheemse stammen. Down to Earth is een wake-up call en een baken van hoop voor de wereld van morgen.   

meer info


Blijf op de hoogte


NieuwsNieuws

4 redenen waarom je LIFF niet mag missen


4 redenen4 redenen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Inschrijven Inschrijven