Podcast Entry

Laat jezelf horen op LIFF!


Sinds haar oprichting in 2006 is het Leiden Internationaal Film Festival (LIFF) een van de grootste film festivals van Nederland geworden, vol speelfilms van over de hele wereld die de grens tussen arthouse en mainstream opzoeken. 

Dit jaar krijgen ook podcasts een plek op het festival. In de LIFF podcast studio horen we graag wat jij te vertellen hebt. Dit kan een waargebeurd verhaal, een grappige anekdote, een gedicht of fictief verhaal zijn, leef je uit! Je hebt geen materiaal nodig of al ervaring te hebben in het maken van podcast, dus iedereen is uitgenodigd om zich aan te melden. 

Het LIFF vindt plaats van 28 oktober tot 7 november. Als je geselecteerd wordt zal je de podcast samen met de LIFF crew opnemen in de LIFF studio (met geluid én beeld), waarna het live wordt uitgezonden via de kanalen van het LIFF.Insturen kan via Filmfreeway, de deadline is 10 oktober. 


Ben je een bestaande podcast? Ook dan ben je welkom om je podcast op te nemen in de LIFF studio! Daarnaast staan onze programmeurs open om te gast te zijn in de podcast om te praten over films en het LIFF programma. Interesse? Neem contact op via cedric@liff.nl.


Details inzending

Bestanden
- Voorlopig script van je podcast op maximaal 1 A4 pagina.
- Een opname van maximaal 3 minuten waarin je je podcast idee introduceert.

Taal
- Nederlands of Engels

Duur podcast
- 10 tot 30 minuten (inclusief intro en outro)

Inhoud
- Fictie, non-fictie of een combinatie van de twee
- Geen haatspraak of discriminatie

FilmFreeWay

Om een project in te sturen maak je eenvoudig een account aan op FilmFreeWay. Voeg bovenstaande bestanden en informatie toe aan je project. Zoek vervolgens op LIFF Podcast om je project in te zenden.