Film Entry

Stuur je film in voor LIFF 2020

Inzendingen voor de editie 14 ½  van het Leiden International Film Festival zijn open. Dien nu je film in voor LIFF 2020!

Early bird deadline: 29 juli 2020      
Normale deadline: 26 augustus 2020  
Late deadline: 15 september 2020 
Bekendmaking:  1 oktober 2020 

We accepteren inzendingen via onze partners FilmFestivalLife en FilmFreeway.

American Indie Shorts

Korte films uit Noord-Amerika. Jonge Amerikaanse talenten die nog niet bekend zijn bij het grote publiek worden uitgenodigd voor deze selectie, waarbinnen ze hun debuut op het internationale filmtoneel kunnen maken.

BONKERS!

Dit wordt alweer de tweede editie van het BONKERS! Shorts programma, vanwege de populariteit en het succes van vorig jaar! Deze categorie is geschikt voor alle films die het publiek óf geweldig, óf verschrikkelijk vindt. Films waarvan je niets begrijpt, of films die helemaal BONKERS zijn.
Of ze nu absurd, schokkend of hilarisch zijn, of het publiek zich laten afvragen: "Wat heb ik net eigenlijk gezien?".

ALL OVER THE WORLD

ALL OVER THE WORLD Shorts is een viering van de beste Shorts die over de hele wereld worden gemaakt. We zijn op zoek naar creatieve jonge filmmakers die hun visie, ideeën of eigenaardigheden willen delen met hun publiek. Elk soort fictiefilm komt in aanmerking, maar een film met een expliciet eigen stem en stijl heeft de voorkeur.
Er is een prijs te winnen voor de beste Short in de ALL OVER THE WORLD Shorts. De winnaar ontvangt een bijdrage voor het productiebudget van hun volgende film. Het prijzengeld bedraagt € 500.

ABOUT LIFF

Het Leiden International Film Festival (LIFF), opgericht in 2006, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende filmfestivals in Nederland. Films in ons programma onderzoeken de grens tussen arthouse en mainstream cinema en zijn afkomstig vanuit de hele wereld. De editie van 2019 duurde 11 dagen en vertoonde meer dan 100 films.

Editie 14 ½ van LIFF vindt plaats van 29 oktober tot 8 november.