MERCHANDISE

LIFF is dit jaar in zee gegaan met niet één of twee, maar wel drie kunstenaars: Joosje Bosch, Rob Worst en Leonie Lunenburg. Lees hier meer over deze bijzondere makers en de rest van de merchandise items. Enthousiast geworden? Haal je merch in onze shop online! P.s. al onze producten zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Grafisch ontwerper en illustrator Joosje is voor het tweede jaar op rij onze 'go-to' als het om gave illustraties gaat met, soms verborgen, boodschappen. Dit jaar ontwierp zij een puzzel, een postkaart én een linnen tas met filmreferenties in het ontwerp. Spot jij ze allemaal? 

Samen met Brouwerij Pronck hebben we de handen ineengeslagen om een LIFF biertje te produceren. Het is een heerlijk doordrinkbare Double IPA van 7.5% geworden, niet te zoet, niet te bitter. Perfect om van te genieten tijdens de film óf tijdens het diner.

Amnesty

Amnesty komt op voor de rechten van politieke gevangenen, komt op voor de vrijheid van meningsuiting en strijdt tegen politiek geweld en vervolging. De opbrengst van de kaars en het kaartenmapje gaat 100% naar Amnesty!

Deze illustrator maakt krachtige ontwerpen die van je scherm afspatten. Rob maakte voor de 16e editie van het LIFF het ontwerp voor de shirts en crewnecks, waarmee je volledig in stijl naar de film kunt! 

Sokken

Deze sokken in één maat (38-43) passen de meeste. Ben jij één van de gelukkigen?

 

LIFF Paraplu

In oktober en november kan het nog wel eens regenen. Liever droog naar de film? Schaf dan een LIFF paraplu aan! 

Ieder jaar de banners van het festival weggooien, zonde! Gelukkig kwam Leonie (by Lay) met het idee de banners om te vormen naar mooie tassen, etuis, heuptassen en portemonnees. Duurzaam, gaaf en praktisch! 

LP 

Collectors item: Moon Moon Moon - Sitting Through Credits. Twaalf liedjes geïnspireerd op de films in de American Indie Competitie uit 2016.