Digital Directors

Interviews en interessante nagesprekken: niet in de bioscoop, wél in je huiskamer! Krijg een introductie van Quinn Armstrong (Survival Skills)   of luister naar een gesprek tussen Noah Hutton (Lapsis)   en Nick programmeur bij LIFF. En dat is niet alles! Ook filmmakers van Holler   en Cowboy   zijn binnenkort te zien op je beeldscherm. Stay tuned!
Quinn Armstrong

Schrijver en regisseur Armstrong vertelt over zijn film Survival Skills. Laat je verwelkomen door Jim, een beginnend politieagent, in deze VHS politie-trainingsvideo uit 1988, waarin Jims stappen worden gedicteerd door een alwetende Verteller. Terwijl Jim je wegwijs maakt in het leven van een beginnende politieagent, lijken de zaken steeds meer uit de hand te lopen. Maar het is maar een video… toch?

Benieuwd wat Quinn Armstrong nog meer te vertellen heeft over Survival Skills? Bekijk de introductie hier!

Noah Hutton 

Onze eigen programmeur Nick interviewt Noah Hutton over zijn film Lapsis. In deze slimme satire volgt Ray Tincelli (heerlijke rol van Dean Imperial), die zich vanwege geldproblemen en zijn zieke broertje gedwongen voelt zich in een lucratieve nieuwe industrie te storten: het verbinden van kabels tussen mysterieuze kwantumblokken die een nieuw soort beurshandel hebben opgezet.. Lopend door de natuurlijk met rollen kabel leert Ray steeds meer over ‘cabling’ en de uitbuiting van de kabelleggers door de grote corporaties. Sorry We Missed You in een Black Mirror jasje!

Klik hier voor het interview.


Stay Tuned!

Gesprekken uit de LIFFingroom zie je via de livestream op YouTube. Blijf op de hoogte via Instagram of Facebook.