LIFF BOX

LIFF BOX

Schoenen uit, sokken aan, biertje erbij en gaan! Met het heerlijke bierpakket van LIFF x Pronck plof je gezellig op de bank met een selectie korte films. Deze zijn speciaal voor jou geselecteerd door de programmeurs van LIFF en gaan, natuurlijk, perfect samen met het enige echte LIFF-biertje! Bestel de LIFF Box hier.


Wist je dat je voor minder dan 60 euro een korte film kan maken die voor Sundance wordt geselecteerd? Russian Roulette bewijst het! In deze korte film ziet Lucy dat chatprogramma Chatroulette ook leuke ervaringen kan opleveren als ze opeens contact heeft met een astronaut.

LIFF-alumnus Quentin Dupieux (Au Poste!, Deerskin) regisseerde deze short met in de hoofdrol Marilyn Manson. Deze combinatie kan niet anders dan een prettig gestoorde film voortbrengen.

Quentin Dupieux – Film, biografie e liste su MUBI

Deze charmante animatie, die nog op LIFF 2018 heeft gedraaid, is een mini-road movie met een oude vrouw die haar dode kat wil begraven. Natuurlijk is dat nog veel moeilijker dan gedacht...

Christophe Lopez-Huici - UniFrance

Weet u nog, Swiss Army Man op LIFF 2016? Dat is niet de enige verdienste van regisseursduo Daniel Kwan en Daniel Scheinert. In minder dan vier minuten kunnen ze al je hele wereld op de kop zetten, en dat bewijzen ze met Pockets.


LIFF BOX

Perfect voor onder de kerstboom of gewoon voor jezelf! In de LIFF BOX zitten onder andere LIFF Half Measures biertjes, stickers, nootjes, kaas én de enige echte LIFF Sokken! Kijk hier voor meer informatie en bestellen. 

Half Measures!

Vijftien jaar geleden hadden we de droom om werelds beste filmfestivalbier te maken. Om de perfecte combinatie van film en bier te maken, moet je elke hop proberen, elke graan inspecteren en elke gist in de wereld begrijpen. Dat leek ons wat veel werk voor bier, dus hebben we dit biertje gemaakt. Het is prima, het is bier, drink het. Half Measures! 

Brouwerij Pronck

Een Leidse brouwerij met eigen ketels. Wij brouwen onze eerlijke eigenzinnige bieren in het voormalige schakelhuis van de energiecentrale, een bijzondere locatie. Lees hier meer over brouwerij Pronck.